Wpis z mikrobloga

#hotelparadise właśnie mam rozkmine. Hugolina jak i Sradzia są z mojego miasta rodzinnego. Odebrane zostały źle. No tacy ludzie w tym mieście żyją xD ciekawe jakbyście mnie odebrali jakbym się zgłosił do HP hahaha xD
  • 15
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@rycerznakoniu: Wczoraj już o tym pisałem, post usunąłem, wiadomo dlaczego (%%%), ale jak lecisz to mogę z tobą ;). Mam tam jakieś kontakty, więc mogę cię wkręcić, możemy się nawet zesparować i wygrywamy to. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@rycerznakoniu Są, ale to wcale nie jest łatwo się tam dostać, ja miałem farta bo dostałem bezpośrednie zaproszenie omijające formularze, ale jak lecisz przez tradycyjny formularz castingowy, to szansę wyceniam na max 10%. Tam bardzo dużo ludzi się zgłasza i trzeba robić jakiś szajs wypełniając to, pisać jakieś bzdury, nagrać filmik itd. nic związanego z inteligencją. XD
Na formularzu premiują ludzi typu Wentyl. XD
  • Odpowiedz
@rycerznakoniu Mi też. XD to serio ciężki szajs i trzeba mieć silną wolę żeby to wypełniać, kiedyś próbowałem, ale wymiękłem. Potem dostałem zaproszenie, ale po dłuższym przemyśleniu odpuściłem, bo po chlodnej kalkulacji wywnioskowałem, że więcej można stracić niż zyskać, chyba, że chcesz być nieznaczącym nic influ planktonem. XD

Zawsze można od tego odbić ale wciąż zostajesz osoba publiczną, więc...
  • Odpowiedz
@rycerznakoniu Jeszcze z moich obserwacji od facetów więcej wymagają, zwłaszcza wizualnie, bo większość facetów tam jakoś wygląda a z laskami to różnie bywa.

Jest jeszcze kwestia niekorzystnych umów podobno, ale tego nie wiem, bo mówiła mi to znajoma którą kilka lat temu tam chcieli, ale może coś się zmieniło teraz, więc powtarzam tylko to co słyszałem, a nie, że tak jest, bo to było jakoś w początkowych edycjach. Ale Moto np.
  • Odpowiedz
@rycerznakoniu Myślę, że gorzej niż Leon czy paru innych nie wyglądasz więc luz. ( ͡º ͜ʖ͡º)
A kobiety mają różne gusta, chociaż te z HP niestey są mocno odklejone pod tym względem i celują w jakichś pseudo modeli czy trenerów z niskim IQ. XD
  • Odpowiedz