Aktywne Wpisy

Analny_Rozrabiaka +497
Konfitura dodał kolejny film, ale się we mnie zagotowało. Pierwszy raz napisałem skargę. Za co my płacimy. Koleś stojący na chodniku - panie to będzie 5k grzywny! Chłop jeździ wśród dzieci po chodniku i ścieżki? Pyrpyr to bemdziem tylko za parkowanie rozliczać proszem 100 zł.
#policja #stopcham #konfitura #warszawa
#policja #stopcham #konfitura #warszawa

włączając się do ruchu wpuściła mnie policja, podziękowałem im awaryjnymi z przyzwyczajenia i dostałem mandat za używanie świateł niezgodnie z ich przeznaczeniem xD
#policja #polskiedrogi #stopcham #polscykierowcy #prawojazdy
#policja #polskiedrogi #stopcham #polscykierowcy #prawojazdy

źródło: 1000029617
Pobierz
kazali mi dzisiaj w końcu się zdecydować czy idę na wesele u kuzynki czy nie, no wiadomo że padło na nie.
Miałem nadzieję że się jakoś przez te kilka msc przełamię i za gadam do takiej jednej nowej w robocie, nie pykło.
w czeluściach mózgu kombinowałem scenariusz w którym zagadam do jakiejś studentki, nie pykło
nie liczę że udałoby mi się wyrwać na weselu kogoś bo i tak tańczyć czy bawić się nie umiem, chlać z wujkami mi się znudziło to po co miałbym tam iść?
#przegryw #przegrywpo30tce #tfwnogf
Komentarz usunięty przez moderatora
@mati1990: takie rzeczy to dla chada, jako przegryw wyjdziesz na creepa i jeszcze z roboty możesz polecieć