Aktywne Wpisy

MondryPajonk +21
„Nie było luksusów, ale było życie” – te słowa najlepiej oddają klimat tamtych czasów. Czasy, które dla wielu z nas są jedynie synonimem „komuny”, nie rozumiejąc jednak, jak wiele to w sobie niosło. Dziś, gdy mamy więcej – więcej rzeczy, więcej technologii, więcej „nowoczesności” – czy naprawdę mamy więcej życia? Więcej komfortu, wygód i gadżetów, ale co z tym, co naprawdę miało wartość? Dziś jesteśmy jakby bardziej samotni w tłumie ludzi, odcięci

źródło: 1
Pobierz
_e_l_o_ +272
#pathofexile2 #poe2
źródło: Path of Exile Screenshot 2025.04.26 - 19.25.10.01
Pobierz@Vigo_Von_Homburg_Deutschendorf: coś tam dłubią to i może wydłubią, ja tam bawię się dobrze ¯\(ツ)/¯
@revoolution: a tetris najlepszy
źródło: Path of Exile Screenshot 2025.04.26 - 20.36.00.86
PobierzJa dobilem do 90lvlu, nie chce nawet sprawdzac ile map t15 zrobiles, i nawet nie mam fragmentow na 1/3 wejsciowki. Ani breach ani simulacrum.
Z distilled mapek leci mi po 1 simu fragment, z breachy po 5 :D
Tym tempem i biorac pod uwage jak c-----a jest amazonka na single target, to pierwsze punkty w atlas bede mial za
Zobacz na
źródło: fdsfr3wdsf
PobierzJa zrobilem char pod czyszczenie map, bo i tak nie mam szans na pinacle bossy jeszcze dlugo.
Btw: w końcu mam pierwszego brechstona xD nawet k---a nie chcę myśleć ile musiałem zrobić breachy xD
a simulacrum aktualnie 128 to jeszcze sobie pozbieram xD
źródło: Path of Exile Screenshot 2025.04.28 - 12.44.53.42
Pobierz