Wpis z mikrobloga

#netflix #film
"Chaos" z Tomem Hardy
Jak ktoś lubi Cyberpunka, Max Payna czy GTA to będzie zadowolony
Film przypomina misz masz tych gier. Lekkie kino z masą krwi i trupów a pierwsze minuty pościgu to bajka. Praca kamery świetna.
Na weekendowe popołudnie wart swojego czasu
CipakKrulRzycia - #netflix #film 
"Chaos" z Tomem Hardy
Jak ktoś lubi Cyberpunka, Max...
  • 10
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@raul7788: co prawda czasem były lekkie dłużyzny ale tylko z trzy i też wyglądało to jakby się szło w grze.
Nie wiedziałem czy chce to oglądać ale samym pościgiem na początku mnie kupili i tym jak prowadzona była kamera
  • Odpowiedz
@CipakKrulRzycia: ogólnie bieda na tym Netflix ostatnio. Nie azjatyckie i nie bollywood to włączyłem XD
Ale fakt fajnie się zaczął i tak już zostałem przy nim.

Z nowych tytułów godny obejrzenia serial Szklana kopuła. Fajny kryminał, 6 odcinków taki na raz do połknięcia.
  • Odpowiedz
@CipakKrulRzycia: ja pewnie zerknę na iHostage jutro i tyle z tego Netflixa, czekać do maja aż coś może ciekawego wpadnie.

Ooo widzę dodali 892 pod tytułem Breaking. Jak nie widziałeś to polecam.
  • Odpowiedz
@CipakKrulRzycia @raul7788 właśnie oglądam i mam strasznie dziwny obraz, taki jakiś "ziarnisty". Sprawdziłem inne filmy na netflixie i tylko w tym "Chaos" tak mam. Też tak mieliście? Nie powiem, trochę mnie to irytuje, nie mam pojęcia czemu akurat ten film mi tak wyświetla jakby to był jakiś remaster filmu z lat sześćdziesiątych a nie nowa produkcja z 2025 roku.
potatowitheyes - @CipakKrulRzycia  @raul7788 właśnie oglądam i mam strasznie dziwny o...

źródło: temp_file9211737007750883906

Pobierz
  • Odpowiedz