Aktywne Wpisy

marcelus +298
Stanowski dał szansę Maciakowi, chciał z nim porozmawiać. To Maciak podjął decyzję o tym, że powie że Putin to ofiara hejtu, którą należy podziwiać i szanować. Stanowski miał prawo zakończyć wywiad w tym momencie i to zrobił. I zrobił dobrze.
#kanalzero
#kanalzero

pasta_alla_carbonara +172
#gry #clairobscur
@przemytni-azbestu: to nie da się zrobić jrpga który nie jest powtarzalny?
Turowy system walki jest sztandarowym systemem klasycznych jRPGów, ale też właśnie on zabiera bardzo, bardzo dużo możliwości
@przemytni-azbestu: tez sie kiedys o to pytalem w internecie, bo nie ogarnialem czemu ci ludzie lubiacy
@przemytni-azbestu: przeciez mnostwo gier z real time combatem nie ma zadnych z tych
Ja tylko twierdzę, że jeden system jest bardziej ograniczony od drugiego na wielu płaszczyznach, nic więcej, nic mniej. To jak kto implementuje dany system to jest inna para kaloszy.
To jak kto odbiera co jest powtarzalne, a co nie, to też jest totalnie
Nie wiem skąd takie wnioski wyciągnąłeś, ale ok, nie wnikam. Wyciąganie tak absurdalnych i daleko idących wniosków po kilkunastu zdaniach tekstu jest dla mnie abstrakcyjne. Polecam naukę czytania ze zrozumieniem oraz nie wkładania komuś w
@przemytni-azbestu: a kto pisal "To tak jakbyś zapytał czy da
To tak jakbyś napisał powieść na 10 stron i mówił, że to powieść bo przecież ma okładkę, słowa, zdania, fabułę, postacie i dialogi, a tak naprawdę 10 stronicowej formie literackiej o wiele bliżej do opowiadania niż do powieści. Jest jakiś kanon, który wytycza gatunki. jRPG może być powtarzalny poprzez ograniczony system walki,
Różnica między nami taka, że ja sobie tworzę "ograniczone" gry, którymi jarają się miliony graczy, a Ty piszesz subiektywne opinie bez ładu i składu. :D
Dzięki za dostarczenie rozgrywki, lubię się pośmiać z wpisów tutaj, nawet jeśli mam do czynienia z trollami -