Wpis z mikrobloga

W polsce rośnie liczba singli, mężczyźni uwierzyli w bzdety że mając 30-35 lat mają szanse u kobiet 20-25 lat, a kobiet po 30 nie chcą bo uważają że kobieta po 30 magicznie traci płodność XD. Ba, typy po 40 łudzą się że mają szanse u dwudziestolatek.

Żalą się jakie baby złe, nie rodzą dzieci mają wymagania z kosmosu, a to samo można powiedziec o facetach. Starsi panowie 30-40 lat uważają że mają szanse u 20-stek.
Kobiet wolnych po 30-stce jest multum, dlaczego nie chcą się z nimi wiązać i ratować przyrost naturalny? Nie tylko baby dokładają cegiełke do spadku liczby związków bo faceci tez potrafią być wybredni, matki z dzieckiem nie wiezmą, kobiety po 30-stce też nie. Kaźdy uważa że ma szanse u 20-stki, najlepiej bezdzietnej dziewicy. Tylko o te kobiety konkurują również rówieśnicy w ich wieku. A te 20-stki korzystają z życia szaleją, ani myślą żeby rodzić dzieci bo dzieci chcą miec po 30, tylko że jak skończą 30 lat to typy nie chca tych kobiet więc z kim te dzieci mają robić.

Widzę takich deperatów kolesi na tinderze z widocznymi oznakami statarzenia ktorzy w profilu mają zaniżony wiek o 8 lat byle tylko wyrwać małolatkę.

Kobiet nie brakuje, tylko trzeba spojrzeć prawdzie w oczy u 20-stek nie macie szans, kobiety 35+ to dla was odpowiednie kandydatki. Może czas wreszcie to zaakceptowac? "Żadna mnie nie chce" w tłumaczeniu: żadna kobieta 20-25 lat. Zainteresujcie się kobietami 35+, kandydatek jest na pęczki.

#tinder #zwiazki #p0lka #rozowepaski #demografia
  • 141
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Może czas wreszcie to zaakceptowac?

@piotr_p0lak: Niewolnictwo się skończyło, nie chce z kobietą w wieku 35 lat mająca 30 partnerów zakładać rodziny to ok, jego wybór. tylko skoro tak wybrał to po co te płakanie w intrenecie, że chciałby rodzinę a nie ma.
  • Odpowiedz
@piotr_p0lak: ja jestem przed 30, ale nie mam zamiaru wiązać się z kobietą która nie będzie miała zdrowej buźki i jędrnego ciała. Wiek ma drugorzędne znaczenie, może być i po 30, ale musi o siebie dbać. Dieta, siłownia, a nawet zabiegi estetyczne. Dzieci nie chcę, więc nie ma wytłumaczenia, że „ciąża”
  • Odpowiedz
Kobiet nie brakuje, tylko trzeba spojrzeć prawdzie w oczy u 20-stek nie macie szans, kobiety 35+ to dla was odpowiednie kandydatki. Może czas wreszcie to zaakceptowac?

@piotr_p0lak: Ale ty pierolisz bzdury :)))

Jasne i prosta sprawa ze u 20 latek facet po 40 nie ma szans (jak nie ma odpowiednio grubego
  • Odpowiedz
@piotr_p0lak poniekąd masz rację , widziałam na wykopie zdecydowanie więcej wybrzydzania facetow na kobiety niż odwrotnie , absolutnym hitem było jak siedziałam kiedyś na portalach randkowych i dziady 38-40 letnie pisały do mnie jakby były jakimiś bozyszczami które mi robią jaka kolwiek łaske , like dziadku za samo odpisanie takiej młodej już powinien leciec bukiet kwiatów
Bo to ona robi tobie łaske
Niektórym starym facetom się odkleja i mają się za
  • Odpowiedz
  • 387
W polsce rośnie liczba singli, mężczyźni uwierzyli w bzdety że mając 30-35 lat mają szanse u kobiet 20-25 lat, a kobiet po 30 nie chcą bo uważają że kobieta po 30 magicznie traci płodność

@piotr_p0lak: jestem na kilku grupach gdzie dużo kobiet singli, próbuje znaleźć mężczyznę.

Dziewczyny nawet w wieku 37 lat, potrafią pisać o wymaganiach co do wyglądu typu: tylko brunet i o wzroście +185 cm
Niektóre nawet jaśnie określają wykształcenie
  • Odpowiedz
ale tu byś musiał zrobic podział czy nie wyszło z jej czy jego winy.

@Ninx: niby tak. tylko ze to nie jest takie proste.

Zauwaz ze jak facet cos odpierdieli to jego wina. Ale jak baba cos odwali to wina faceta bo sie o nia nie staral :D
  • Odpowiedz
  • 7
@ka-lol: wejdź na stronę dowolnego biura matrymonialnego i zobacz ogłoszenia mężczyzn, zawsze jest ten sam schemat pan 45lat pozna panią do wieku 35 lat. Stare dziady 50 lat, nie szukają kobiety równolatki, zawsze młodszej minimum 5 lat, a optymalnie żeby była 10 lat młodsza. Są badania na ten temat że dla facetow niezależnie od wieku, czy typ ma 50 lat czy 30 lat, najbardziej atrakcyjna jest dla niego kobieta w
  • Odpowiedz
singielek wśród starszych kobiet też jest sporo

@piotr_p0lak: przecież siedzę na tych grupach i widzę że nie mają mniejszych wymagań, tylko większe:p

Żadna 20 latka nie szuka ściśle określonego zawodu - gdzie dodatkowo owy kandydat ma nie posiadać ex żony, być wysportowany i mieć +185 cm ( ͡
  • Odpowiedz
a mogę się z ciekawości spytać w jakim celu tam siedzisz

@Ninx: szukam żony ¯\(ツ)/¯

Ale przeważnie nie spełniam kryteriów, albo geograficznie nie pasuje ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz
@piotr_p0lak: przecież oni nie chcą kogokolwiek tylko musi być młoda czyli wtedy ma ich wybrać jak ma największe powodzenie i wybór xD to tak jakby młodemu, przystojnemu, bogatemu piłkarzowi kazać się ożenić w wieku 22 lat i być wiernym tej jedynej xD no zdarza się ale raz na milion haha
  • Odpowiedz
@piotr_p0lak: no fchuj dziwne, że każdy wolałby fajną 25 latke niż rozklapiche przed 40, która skakała już po stadzie innych typów. Ogarnij się. Auta też wolimy jak mają nowsze roczniki. Mi tam w ogóle nie zależy, mogę być sam, ale rozklapichy nie wezmę, a takiej co ma dziecko z innym typem to bym nie wziął nawet jakby mi złote góry obiecali xD
  • Odpowiedz