Siema, co w dzisiejszych czasach można kupić wygodnego do noszenia na różnego rodzaju wyjazdy, podróże, zwiedzanie miast?
Ostatnio w Neapolu zrobiłem ponad 40km pieszo w Air Forcach i trochę tego żałuję.
Moimi podróżniczymi butami były do tej pory Adidasy NMD, lekkie, przewiewne, nie obcieraly, zrobiłem w nich w c--j km a nawet wszedłem na kilka łatwych szczytów (latem). Niestety są już mocno zajechanie. Mam Adidasy Terrexy ale to już typowe buty w góry.
Z tego co widzę Adidas już nie produkuje NMD, z Ultra Boostow też się chyba wycofują. Trochę jestem zacofany w temacie butów bo całe życie pomykam w AF1.
@Wygryw_z_wyboru: Quechua NH500 z Decathlonu. Mega wygodne, dość trwałe (intensywnie 4 lata użytkowane) plus nie wyglądają na typowe buty sportowe, co jest dla mnie plusem. Jak na 200 zł to są super. Dobrze pomyślane właśnie do turystyki. Gumowane noski sprawiają że nie przemokną od razu na mokrej trawie czy gdzieś, bieżnik podeszwy też sensowny, więc nadają się nie tylko do miasta.
Ostatnio w Neapolu zrobiłem ponad 40km pieszo w Air Forcach i trochę tego żałuję.
Moimi podróżniczymi butami były do tej pory Adidasy NMD, lekkie, przewiewne, nie obcieraly, zrobiłem w nich w c--j km a nawet wszedłem na kilka łatwych szczytów (latem). Niestety są już mocno zajechanie. Mam Adidasy Terrexy ale to już typowe buty w góry.
Z tego co widzę Adidas już nie produkuje NMD, z Ultra Boostow też się chyba wycofują. Trochę jestem zacofany w temacie butów bo całe życie pomykam w AF1.
#buty #streetwear #sneakers #podroze
źródło: temp_file1165122057699182190
PobierzDobrze pomyślane właśnie do turystyki. Gumowane noski sprawiają że nie przemokną od razu na mokrej trawie czy gdzieś, bieżnik podeszwy też sensowny, więc nadają się nie tylko do miasta.
źródło: buty-turystyczne-meskie-quechua-nh500
Pobierz@MetalowyBieg: af1 są wygodne, ale to kloce ciężkie w porównaniu na przykład do butów do biegania. Nie dziwie się, że ziomkowi marzy się coś innego