Aktywne Wpisy

Dorciqch +98
#ogrodnictwo no dobra moi mili mam update z mojej rabaty z igrzyskami śmierci. Kilka dni po pamiętnym wpisie nie wytrzymałam i wypieliłam wszystko w diabły, bo mi zaczęło zagłuszać piwonie, czosnek i funkie. Z tego towarzystwa zależało mi najbardziej na spokoju dla piwonii. Ale, żeby nie było, że koniec tej historii jest taki smutny, że szlag wszystko trafił, zostawiłam rabatę w spokoju i postanowiłam popatrzeć, co od nowa wybije. No
źródło: Rabata śmierci
Pobierz
curiousboi +128
Zarząd Fundacji Black Justice - Dr Katarzyna Kubin to badaczka, edukatorka i działaczka społeczna związana m.in. z Muzeum POLIN, gdzie prowadzi warsztaty i tworzy materiały edukacyjne z zakresu wielokulturowości, antydyskryminacji oraz komunikacji międzykulturowej. Jest również członkinią zarządu Stowarzyszenia Otwarta Rzeczpospolita.
#polin #zymianie #izrael #polska
#polin #zymianie #izrael #polska
źródło: Kubin_zdjecie-scaled-e1695206585571
Pobierz

Mam 2 swoje ulubione zapachy: Acqua di Gio oraz Hugo Boss Infinite.
Ale poszukuję jakichś zamienników na codzienne, częste używanie - coś taniego.
Czy znajdę coś podobnego lub coś co wpadnie w mój gust w niskiej cenie?
Ewentualnie możecie polecić coś z jakiejkolwiek polki cenowej, co może mnie zainteresować.
Dzięki.
Jak ma być taniej to można spróbować Perry Ellis ale nie wiem jak z nim teraz jest.
https://perfumehub.pl/perry-ellis-360%C2%B0-red-for-men-woda-toaletowa-dla-mezczyzn
Nie jest to ADG ale obstawiam, że zapach sie spodoba i nie będzie szkoda używać.
@bydgoszczvx: pitolenie, już lecę psikać się perfumami za kafla na wyjście do żabki xd
HeHe prawdę powiedział boli cię pewnie, że twój aventus za 11/ml trzyma przez godzinkę ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Te Acqua idzie dorwać 200ml za 370 więc imo to można poczekać i dorwać og no a jak nie to ktoś wrzucił ci ten 360o Red który jest 2 razy tańszy.
Nie no wiem sprzedają go w tych 0.5l baniakach pewnie ktoś kiedyś zobaczył vol80 i pomyślał, że to jakiś ekskluzywny bimber
(⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■), w sumie jeszcze nie testowałem aventusa może się skuszę ale z tym ile to ma klonów wolałbym nie pachnieć jak były wszystkich kobiet (ʘ‿ʘ)