Wpis z mikrobloga

Dewelopery swoje a biedne banki swoje. W 2019 roku tsue (bo jakże by inaczej, wredna unia terroryzuje polski sektor bankowy) orzekło że za spłatę kredytu przed czasem należy się proporcjonalny zwrot kosztów, głównie chodziło o prowizję.
Czy były jakieś akcje informacyjne dla konsumentów powiązane z tym faktem? ( ͡° ͜ʖ ͡°)

*Zrobiłem znalezisko i na tydzień zatkałem infolinię mbanku ( ͡º ͜ʖ͡º) no ale część Mirków hajsy odzyskało.

Czy banki przytuliły sobie znowu worek plnow, bo ktoś zwyczajnie nie wiedział lub dalej nie wie że jest taka możliwość?
Obecnie w niektórych bankach zwrot prowizji (o ile została pobrana) następuje z automatu, ale nie we wszystkich ʕʔ
O ile popieram walkę z debilami od betonu, o tyle warto też zawalczyć w innych sprawach które nas bezpośrednio dotykają.

#nieruchomosci #banki #finanse #polska
picasssss1 - Dewelopery swoje a biedne banki swoje. W 2019 roku tsue (bo jakże by ina...

źródło: IMG_20250426_135823

Pobierz
  • 1
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@picasssss1 odebranie zwrotu nawet 50 zł z prowizji za spłatę przed czasem jakiegoś g---o kredytu, to nie tylko przyjemność, ale i obowiązek.
Nie raz miałem wrażenie właśnie że gdybym nie zadzwonił to by nic się nawet w tej kwestii nie ruszyło.
  • Odpowiedz