Wpis z mikrobloga

@Foxing: głównej fabuły to tu nie ma ogrywałem oryginał ale bez dodatku
Nie widziałem jakiegoś łał w tych gildiach średnio się w nich bawiłem co do lochów są chyba 3 rodzaje każdy jest podobny ale z inną zawartością resetująca losowo po wbiciu poziomu
Jedyny + to misje bóstwa niektóre poboczne misje + dodatek
  • Odpowiedz
@Foxing: Jak ktoś mnie pyta jak mogłem w tej grze spędzic 300h i co takiego w niej lubie, odpowiadam - nie wiem xd Np. Fallouta 4 odrzuciłem po 20h a jest o wiele lepszą grą obiektywnie.
  • Odpowiedz
@tristan13: Osobiście zobaczyłbym takiego zremasterowanego Morrowinda, z naprawionym systemem walki, dubbingiem, możliwością jazdy na Guarze i ogólnie "oddrewnieniem". ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Foxing: TESy mają świetne lore, świat przedstawiony jest rewelacjyjny. Po prostu postacie ssą, plus fabuła Skyrima (czyli najpopularniejszego tytulu) to jakaś edgy lipa dla nastolatków.
  • Odpowiedz
  • 8
oddrewnieniem

@t4il: Morroboomerzy dostaną zawału jak im zabierzesz niewidzialny rzut kostką i p-----------e bez znaczników ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@t4il: Nawet nie do końca na fabułę- Daggerfall i Morrowind mają bardzo przyzwoitą fabułę, Oblivion to generyczne RPG w którym bijesz sie z demonami (Daedrą), to w Skyrimie postanowili zrobić fabułę na poziomie Zmierzchu. Problemem każdego TESa są przede wszystkim płaskie postacie i brak budowania jakichkolwiek relacji.
  • Odpowiedz
p-----------e bez znaczników

@Foxing: Tę kwestię można byłoby po prostu ogarnąć jako opcję w menu i myślę że obie strony byłyby zadowolone

@Troey Właśnie tak jak mówisz: fabuła przyzwoita, płaskie postacie, a patrząc na całokształt lore można byłoby wykręcić coś lepszego, nawet kosztem zmniejszenia mapy (mimo że ta seria jest znana głównie z eksploracji), żeby zrobić jakiś sensowny balans.
  • Odpowiedz