Aktywne Wpisy

njay +189
#kupujcopolskie
Z okazji przekroczenia 500 subskrypcji autorskiego tagu wrzucam wpis specjalny na tą okazję, ale najpierw dziękuję wszystkim za zainteresowanie, miłe słowa i liczne komentarze, które przekroczyły wielokrotnie moje oczekiwania. :) Zapraszam do regularnego przeglądania tagu, z czasem będzie na nim coraz więcej wartościowych treści.
Przyjrzyjmy się dziś, jak to tak naprawdę jest z tymi sklepami spożywczymi. Które są polskie, które zagraniczne i skąd.
Zachęcam do kupowania w polskich sklepach, wspierajmy naszą
Z okazji przekroczenia 500 subskrypcji autorskiego tagu wrzucam wpis specjalny na tą okazję, ale najpierw dziękuję wszystkim za zainteresowanie, miłe słowa i liczne komentarze, które przekroczyły wielokrotnie moje oczekiwania. :) Zapraszam do regularnego przeglądania tagu, z czasem będzie na nim coraz więcej wartościowych treści.
Przyjrzyjmy się dziś, jak to tak naprawdę jest z tymi sklepami spożywczymi. Które są polskie, które zagraniczne i skąd.
Zachęcam do kupowania w polskich sklepach, wspierajmy naszą

źródło: temp_file3648473869005598583
Pobierz
Teuvo +191
dzisiaj mija 10 lat od premiery wiedźmina 3
i jak się z tym czujecie
3 wiedźmin 3 nadal najlepszy
i jak się z tym czujecie
3 wiedźmin 3 nadal najlepszy

źródło: __geralt_of_rivia_and_roach_the_witcher_and_2_more_drawn_by_akreon__c21f4ac9de47b8cae53a0008f910060d
Pobierz
Pracuję nad własnym rozwojem, szukam nowych szans. Partnerka, czy później rodzina będą miłym dodatkiem, ale nie są już dla mnie celem samym w sobie.
@HoroLive: też tak mam i znam wielu, co też tak mają.
Rodzina to jedyna sensowna inwestycja dla kogoś, kto nie jest z pochodzenia synem swojego ojca, jeszcze siedzącego blisko pniaka na drzewie genealogicznym o jakimś silnym nazwisku.
Wszystko inne to wywalanie owoców pracy do korporacji.
fajna rodzina to najlepsze co mozna w zyciu miec i jesli ktos faktycznie taką ma, to ja nie widzę żadnego problemu, a nawet rouzmiem postawe
I jest roznica miedzy tym, a sprzedaniem sie za kawalek cipy
Myślę że świat byłby lepszy gdyby chociaż połowa facetoe miała takie podejście do rodziny
Komentarz usunięty przez autora
@HoroLive: tak, rodzina jest bardzo ważna. Sam mam w głowie taki tradycyjny model rodziny i to coś do czego w przyszłości będę dążył.
Ale źle robisz. Nie możesz tracić siebie będąc z kimś. Trzeba mieć swoje zainteresowania, swoje zajawki, czas dla siebie. To jest właśnie normalne i zdrowe. Jakby nie zapominaj że jesteś też partnerem swojej żony.
@centerario: Ależ redpill się wylewa, a skąd wiesz że będzie ta zdrada i rozwód? nie każdy jest takim przegrywem, ja podobnie jak autor mam tego wątku mam podobne podejście do życia. 17 lat w sierpniu będzie po ślubie, dzieciom i żonie niczego nie brakuje. Patrząc tylko na siebie, nigdy