Aktywne Wpisy
darkmen2905 +42
Koniec, pękłem, poddaję się...
Dzisiaj wybiły moje 30 urodziny. 10 lat jestem singlem. Do tej pory nie znalazłem nikogo na dłużej niż na 2 miesiące.
Oficjalnie wycofuję się z rynku matrymonialnego, przestaję korzystać z aplikacji randkowych (Tinder, Badoo, Boo, Bumble, FB Randki), przestaję chodzić na randki.
Jestem zmęczony kobietami z problemami emocjonalnymi, z którymi nie są w stanie sobie poradzić i oczekują, że zrobi to ktoś za nich.
Dzisiaj wybiły moje 30 urodziny. 10 lat jestem singlem. Do tej pory nie znalazłem nikogo na dłużej niż na 2 miesiące.
Oficjalnie wycofuję się z rynku matrymonialnego, przestaję korzystać z aplikacji randkowych (Tinder, Badoo, Boo, Bumble, FB Randki), przestaję chodzić na randki.
Jestem zmęczony kobietami z problemami emocjonalnymi, z którymi nie są w stanie sobie poradzić i oczekują, że zrobi to ktoś za nich.
Największy minus bycia programistą to fakt, że nic nie możesz załatwić. My się z lekarzami porównujemy? Lekarz ma renomę, sieć znajomych, mają numery telefonów do wpływowych ludzi etc.
Mechanik samochodowy, budowlaniec, nawet nauczyciel mogą coś załatwić, jesteś potrzebny dla innych, załatwisz coś komuś, a ktoś potem tobie.
Jako programista nic nie zrobisz i właściwie każdy ma w dupie to co robię zawodowo.
Porównanie programisty do lekarza jest zupełnie nietrafione, te zawody nawet nie są
Mechanik samochodowy, budowlaniec, nawet nauczyciel mogą coś załatwić, jesteś potrzebny dla innych, załatwisz coś komuś, a ktoś potem tobie.
Jako programista nic nie zrobisz i właściwie każdy ma w dupie to co robię zawodowo.
Porównanie programisty do lekarza jest zupełnie nietrafione, te zawody nawet nie są
Izraelska okupacja nie ogranicza się tylko do terytorium – obejmuje również wodę. Rząd Izraela i prywatne firmy izraelskie mają pełną kontrolę nad dostępem do wody w okupowanych terytoriach palestyńskich. Palestyńczycy w Zachodnim Brzegu są często odcinani od bieżącej wody lub mają do niej dostęp tylko kilka dni w miesiącu. Tymczasem izraelscy osadnicy, żyjący tam nielegalnie wg prawa międzynarodowego, korzystają z tej samej wody bez ograniczeń.
To nie jest konflikt – to systemowy apartheid i kolonizacja zasobów.
#palestyna #izrael #bliskiwschod #geopolityka #woda #gaza #zachodnibrzeg
Komentarz usunięty przez moderatora
@Wloczypsuj: Nie stać cię...( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Wloczypsuj: A za parę dni, proszę pana, to się dopiero zacznie: wywiady, autografy, wizyty w zakładach pracy…