Aktywne Wpisy

Tywin_Lannister +449
ja p------ę XD
chłop osiągnął wszystko w najpopularniejszej dyscyplinie na świecie, jeszcze go żabojady wydymały na statuetkę, która należała się mu jak psu zupa, momentami przebijał Messiego i CR7 czyli absolutnych GOAT-ów
chłop od 15 lat poświęcał średnio 2 miesiące w roku (a jak mundial albo euro to jeszcze więcej) czasu na wolontariat i przebywanie na de facto obozie z bandą meneli-alkonów XD chłop ma kasę na wszystko w tym króciutkim życiu i
chłop osiągnął wszystko w najpopularniejszej dyscyplinie na świecie, jeszcze go żabojady wydymały na statuetkę, która należała się mu jak psu zupa, momentami przebijał Messiego i CR7 czyli absolutnych GOAT-ów
chłop od 15 lat poświęcał średnio 2 miesiące w roku (a jak mundial albo euro to jeszcze więcej) czasu na wolontariat i przebywanie na de facto obozie z bandą meneli-alkonów XD chłop ma kasę na wszystko w tym króciutkim życiu i

źródło: Zrzut ekranu 2025-06-08 225131
Pobierz
Edenes 0
Potrzebuję rady. Mam jakiegoś niesamowitego pecha. Pod koniec kwietnia skręciłem kostkę w lewej stopie. Teraz chyba 2 dni temu mnie coś ugryzło w kostkę tym razem w prawej stopie. Mieszkam na wiosce i po pokoju latały różne owady, w tym komary. Już 3 dni temu jakoś dziwnie się czułem ,ale stopa jeszcze nie bolała. Z kolei dwa dni temu późno w nocy przy chodzeniu zaczęła mnie nagle boleć prawa noga. Zauważyłem, że

źródło: IMG_20250607_190927
Pobierz
Czy da się schudnąć bez intensywnych ćwiczeń?
Zasiedziałem się w pracy przez ostatnie miesiące, a nawet rok. Dużo stresu, mało ruchu i przytyłem — przydałoby się zrzucić z 10 kg.
Nie lubię chodzić na siłownię (nudzi mnie to), basen też odpada.
Jedyne, co lubię, to bieganie (ale na razie ważę za dużo, żeby zacząć komfortowo), rower rekreacyjnie i spacery, wycieczki itp.
Czy w ten sposób da się osiągnąć cel? Bez katowania się ciężkimi treningami, ale bardziej ruchem, dietą i cierpliwością?
Może ktoś był w podobnej sytuacji i ma jakieś doświadczenia?
Mam 30 lat.
#chudnijzwykopem #odchudzanie #dieta #sport #pytanie
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: RamtamtamSi
👉 Z Twoją pomocą możemy działać dalej! Wspomóż projekt
Na samym rowerze da się sporo schudnąć jeśli robisz to regularnie i trochę intensywniej niż rekreacyjnie.
Jak chcesz schudnąć i pozbyć się brzucha to bez mobilizacji mięśni całego ciała się nie obejdzie
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
@mirko_anonim: da się nawet bez ćwiczeń i chipsami w diecie.
Jeśli Twoim celem jest tylko utrata wagi to sam deficyt będzie najlepszy. Jeśli do tego lubisz sobie chodzić i rower, to będzie tylko dodatkowy atut. Oblicz swoje zapotrzebowanie kaloryczne i utnij z niego trochę, i voila. Fitatu zrobi to za Ciebie, jak pewnie pozostałe aplikacje.
@mirko_anonim: da się ale jest to bardzo