Aktywne Wpisy

Opłaca się kupić używany rower Trek Supercaliber SLR 9.8 XT 2024 za 12,500zł?
Rower kupiony w listopadzie ubiegłego roku, podobno użyty kilka razy.
Jak się tak rozejrzałem, to nowy kosztuje 25000zł w sklepach Polskich czy zagranicznych.
Na co patrzeć podczas oględzin używanego roweru?
#rower
Rower kupiony w listopadzie ubiegłego roku, podobno użyty kilka razy.
Jak się tak rozejrzałem, to nowy kosztuje 25000zł w sklepach Polskich czy zagranicznych.
Na co patrzeć podczas oględzin używanego roweru?
#rower

źródło: temp_file438499082500967007
Pobierz
Roess +22
#polityka #wojna #rosja #ukraina #usa #trump #biden #franciszek #pogrzeb #papiez #2137 #735
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz@200Amra: Super katolik, który wykorzystał pozycję i uniewinnił swojego synusia skazanego przestępcę xD.
@xamoxx: XD
Biden, najlepszy przyjaciel Putina. Autor kropelkowej pomocy dla Ukrainy. Trzymający się polityki Ukraina nie może wygrać, Rosja nie może przegrać. Nałożył liczne bany na Ukrainę, na Rosję nie.
@fraciu: No właśnie, i sobie przypomnij, jaka była narracja. Potem Biden sam uniewinnił synusia, plus prewencyjnie uniewinnił kilku innych członków rodziny i obcych ludzi.
A kogo uniewinnił Trump? Ludzi atakujących Kapitol, założycie silk Roda, potem jakaś babę co se kasę rządowa przytuliła.
Zresztą w sumie co za różnica xD nie będę się w necie o to klucil. Ocenimy prezydenturę Trumpa za trzy lata. Może tam
@fraciu: Sam nie wiem, ja tylko wyśmiałem typa który pisał, że Biden to praktykujący katolik, a Trump to niewierzący kłamca.
@fraciu: Nie takie śmieszne, bo kłamał w podaniu o zezwolenie na b--ń, a więc popełnił przestępstwo federalne plus podatki. A łącznie mu groziło 17 lat.
@xamoxx: Ale lewactwo żyje w urojeniach xDDDD Joe to jedyny powód dlaczego Rosja nie została r-------a w pierwszym roku wojny kiedy Ukraincy mieli inicjatywe i Ruscy byli w odwrocie. Zamiast tego głodził sprzętowo Ukraine i zabraniał im używać rakiet przez co Ruscy odzyskali inicajtywe.
Jak była kontrofensywa na Charkowczyźnie to USA zabraniała Ukraińcom jej kontynuować bo Rosja postraszyła atomem
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez moderatora