Wpis z mikrobloga

@Arluk: Powiem więcej: ten tag jest jedną z niewielu rzeczy, która podtrzymuje dalszy sens działania tego podupadającego portalu w 2025 roku, opanowanego przez freakfightowe MMA, patostreamy i polityczne trolle, które zamiatają pod dywan temat lobby deweloperskiego i dopłat do kredytów xD
  • Odpowiedz
  • 1442
@Arluk: Pamiętam jak jeszcze kilka lat temu @mickpl był dosłownie wyśmiewany i hejtowany, a teraz powinien dostać odznakę "Legenda Wykopu". Mick jest jak Jezus, nigdy nie przerwał swojej misji xD
  • Odpowiedz
Pamiętam jak jeszcze kilka lat temu @mickpl był dosłownie wyśmiewany i hejtowany

@123_: Ja pamiętam jak jeszcze kilka lat temu mick za pół roku miał kupować mieszkania po 4k za metr XD

Pamiętam też jak gadał z prezesem banku o jakiejś specjalnej ofercie na lokatę marnych groszy XD
  • Odpowiedz
Mick to Boży szaleniec. Tak długo przeglądał oferty, że oszalał. Bredzi, ale w dobrym kierunku i dla większego dobra. Z deweloperami się nie da walczyć tyle lat będąc zupełnie normalnym.
  • Odpowiedz
Pamiętam jak jeszcze kilka lat temu @mickpl był dosłownie wyśmiewany i hejtowany,

@123_: bo kilka lat temu mick był zwykłym wykopowym trollem, który p-------ł głupoty, fejki i urojenia xD do tej pory ma mnie na czarno po tym jak rzeczowo z argumentami wyjaśniłem mu na czym polega kredyt hipoteczny, bo p-------ł, że do księgi wieczystej wpisuje się jako właściciela kredytobiorcę dopiero jak spłaci kredyt po 30 latach xDDD
  • Odpowiedz
@123_: przecież Mick oprócz śmiechu przez łzy nic nie zrobił

Jak pozostali spadkowicze obserwował biernie jak mu pociąg odjeżdża

A teraz chłop 35+ już nie ma i tak szans na kredyt 30 letni, prawdopodobnie dla niego już jest game over w każdym scenariuszu, ale za to dla pozostałych... też nic nie zrobił, bo są w takiej samej d00pie tylko że są młodsi bo mało kto tyle lat potrafił się łudzić,
  • Odpowiedz
@wcfilmowe

p-------ł, że do księgi wieczystej wpisuje się jako właściciela kredytobiorcę dopiero jak spłaci kredyt po 30 latach xDDD

Coooo? XD

Nie wierzę, co za głąb. XD
  • Odpowiedz
bo kilka lat temu mick był zwykłym wykopowym trollem, który p-------ł głupoty, fejki i urojenia xD do tej pory ma mnie na czarno po tym jak rzeczowo z argumentami wyjaśniłem mu na czym polega kredyt hipoteczny, bo p-------ł, że do księgi wieczystej wpisuje się jako właściciela kredytobiorcę dopiero jak spłaci kredyt po 30 latach xDDD

@wcfilmowe: myślę, że gdyby prześwietlić wypowiedzi większości ludków z wykopu, to efekt byłby podobny. Mick
  • Odpowiedz