Aktywne Wpisy

monox12 +4
Trochę nie rozumiem czemu ludzie tak bardzo dziwią się, że ktoś chce przyjść nawet tak późno do kogoś pogadać. Widać, że ta Ukrainka zwyczajnie chciała przyjść i się powygłupiać bez żadnego ruchania i na razie fajnie się ją słucha. Sam bym przyszedł do kogoś ot tak żęby pogadać i pośmiać się z memów ( oczywiście bedąc zabezpieczonym)
#ajemge1
#ajemge1

stary_grat +1
#ajemge1 pytanko bo nie ogladam streamow ani nie sledze ale to serio polega na tym ze typ ma konto klaudiusza, zaprasza d--y na chate, otwiera dupom jakis inny obcy typ czyli on i one wbijaja i co i siedza z nim i sie dupcza ostatecznie z braku laku? xD
źródło: 1000058001
Pobierzźródło: ChatGPT Image Apr 25, 2025, 08_21_55 PM
Pobierz@123_: Ja pamiętam jak jeszcze kilka lat temu mick za pół roku miał kupować mieszkania po 4k za metr XD
Pamiętam też jak gadał z prezesem banku o jakiejś specjalnej ofercie na lokatę marnych groszy XD
@Lolenson1888: czy te patostreamy są z tobą w pokoju?
źródło: plakat3
Pobierz@123_: bo kilka lat temu mick był zwykłym wykopowym trollem, który p-------ł głupoty, fejki i urojenia xD do tej pory ma mnie na czarno po tym jak rzeczowo z argumentami wyjaśniłem mu na czym polega kredyt hipoteczny, bo p-------ł, że do księgi wieczystej wpisuje się jako właściciela kredytobiorcę dopiero jak spłaci kredyt po 30 latach xDDD
Jak pozostali spadkowicze obserwował biernie jak mu pociąg odjeżdża
A teraz chłop 35+ już nie ma i tak szans na kredyt 30 letni, prawdopodobnie dla niego już jest game over w każdym scenariuszu, ale za to dla pozostałych... też nic nie zrobił, bo są w takiej samej d00pie tylko że są młodsi bo mało kto tyle lat potrafił się łudzić,
wiele razy widzialem jego kompromitacje na #gielda albo wpisy o walce z inflacja i zarznieciu gospodarki
Coooo? XD
Nie wierzę, co za głąb. XD
@123_: żeby tylko nie skończył jak Jezus ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@wcfilmowe: myślę, że gdyby prześwietlić wypowiedzi większości ludków z wykopu, to efekt byłby podobny. Mick