Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Cześć. Jak wspominacie swojego instruktora nauki jazdy? Jestem instruktorem nauki jazdy, nie mam nawet 30lat i wydaje mi się, że niektóre kursantki na mnie lecą tylko ja nie wiem, nie potrafię tego wykorzystać. Wiem, że temat z d--y, ale znowu kolejna kursantka do mnie wypisuje po jazdach i trochę mnie to zastanawia czemu 18latka nawet po jazdach wypisuje do instruktora przed 30.
#prawojazdy #samochody

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Nighthuntero

❤️ Projekt mirko.pro działa dzięki wsparciu użytkowników - dziękujemy! Wspomóż projekt

• 7
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mirko_anonim: wbrew temu co rozowe p------a, to dużo lasek leci na facetów starszych o 10 lat. Nie mam na myśli że to jest łatwe Czu coś, ale jeśli gustuejsz w takich to nie jest to coś nie do przeskoczenia.

Nie powiem skąd wiem ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: najlepiej wspominam goscia ktory mnie szkalowal i wyzywał jakim daunem jestem, bo przynajmniej nie musiał powtarzać zanim się nauczyłem xD jezdzilem tez z babką to ja tylko wozilem po mcdolandach i urzędach, w dupie miala mnie i nauke xD
  • Odpowiedz
@Rudz1elec: statystyka. Po prostu taki statystyczny Kowalski lat 30 nie ma na co dzień styczności z nastolatkami to i nie ma szans na romans z taką. U instruktora przewija się pewnie z 20 młodych dup miesięcznie to siłą rzeczy którejś wpadnie w oko. Podobnie jak i podstarzałemu wykładowcy.
  • Odpowiedz