Aktywne Wpisy
tumiwisizm +242
42 lata za mną, gdyby ktoś się mnie zapytał czy coś bym zmienił, gdybym mógł cofnąć się w czasie, to odpowiedziałbym "nie", to były zajebiste 42 lata, wszystkim Wam życzę takich.
A czego sobie bym życzył? Zdrowia, przeżycia długiego życia i aby to pozostałe było równie fajne jak to już przeżyte.
A Wam dziękuję za dobry jak i zły kontent na tym portalu i za możliwość uczestniczenia w nim.
#urodziny
A czego sobie bym życzył? Zdrowia, przeżycia długiego życia i aby to pozostałe było równie fajne jak to już przeżyte.
A Wam dziękuję za dobry jak i zły kontent na tym portalu i za możliwość uczestniczenia w nim.
#urodziny

źródło: 1000018249
Pobierz
Pan_krecik +3
Podatek od 3 mieszkania to GŁUPOTA.
Nie dość że nie zadziała bo zawsze dodatkowe mieszkania możesz kupić na zonę, nastepne na matkę, ojca, kolejne na dziecko...itd..
Jak zwykłe LEWACKIE UTOPIE i pomysły niezadzialają w praktyce.. ¯_(ツ)/¯
Nie dość że nie zadziała bo zawsze dodatkowe mieszkania możesz kupić na zonę, nastepne na matkę, ojca, kolejne na dziecko...itd..
Jak zwykłe LEWACKIE UTOPIE i pomysły niezadzialają w praktyce.. ¯_(ツ)/¯
Cześć. Jak wspominacie swojego instruktora nauki jazdy? Jestem instruktorem nauki jazdy, nie mam nawet 30lat i wydaje mi się, że niektóre kursantki na mnie lecą tylko ja nie wiem, nie potrafię tego wykorzystać. Wiem, że temat z d--y, ale znowu kolejna kursantka do mnie wypisuje po jazdach i trochę mnie to zastanawia czemu 18latka nawet po jazdach wypisuje do instruktora przed 30.
#prawojazdy #samochody
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Nighthuntero
❤️ Projekt mirko.pro działa dzięki wsparciu użytkowników - dziękujemy! Wspomóż projekt
Nie powiem skąd wiem ( ͡° ͜ʖ ͡°)