@klossser wydawał, ale zarobił je na roznoszeniu ulotek w każdy weekend oraz przed i po przedszkolu, a następnie przed i po szkole. Podobno nawet na przerwach międzylekcyjnych zasuwał z ulotkami
@klossser: Pani w szkole pyta Jasia kim chce zostać w przyszłości. Jasiu mówi: - Proszę pani ja chce zostać menelem. - Jasiu menelem? Jak to? - Proszę pani, bo stał bym sobie pod sklepem z kolegami, a to samo w sobie jest już przyjemne. No i niech pani pomyśli zero ZUS-u, podatków, NFZ się tobą nie interesuje. W lato będę spał pod gołym niebem, w zimę w przytułku, ludzie się mną zaopiekują, bo ludzie
@klossser: taa a potem w mediach widzę jak niektóre dzieci bogatych rodziców próbują dorabiać swoją historię, że oni wcale nie mieli kolorowo, że musieli chodzić do pracy, że rodzice nie dawali kieszonkowego a do szkoły musieli jeździć AUTOBUSEM!
@klossser: dlatego praca dla “polskiego kapitału” to zero szans na progres na jakieś zarządcze stanowiska. Za to korpo to udziały różnych funduszy tam nie patrzą na nazwisko tylko wyjebuja jak nie daje wyników.
#heheszki
źródło: temp_file5032769207530484650
PobierzPodobno nawet na przerwach międzylekcyjnych zasuwał z ulotkami
źródło: image_2025-04-26_101012377
Pobierz@WladcaSlimakow: Ja, wojewoda wielkopolski...
źródło:
PobierzPani w szkole pyta Jasia kim chce zostać w przyszłości.
Jasiu mówi:
- Proszę pani ja chce zostać menelem.
- Jasiu menelem? Jak to?
- Proszę pani, bo stał bym sobie pod sklepem z kolegami, a to samo w sobie jest już przyjemne. No i niech pani pomyśli zero ZUS-u, podatków, NFZ się tobą nie interesuje. W lato będę spał pod gołym niebem, w zimę w przytułku, ludzie się mną zaopiekują, bo ludzie