Mirki coś po**banego się dziś nich wydarzyło, powiem w skrócie że ponad miesiąc temu stwierdzono u mnie zaburzenia lękowe z atakami paniki i od tego czasu biorę Rexetin 40 mg rano i powiększona dawkę trittico ze 150 na 200mg. Ale wczoraj dołożyłem na noc kwasy omega 3, no i w nocy podczas snu uderzyłem swoją dziewczynę otwarta ręką, śniło mi się że się z kimś bije.. Nigdy w życiu nie uderzyłem nikogo oprócz jakichś solówek w gimnazjum generalnie jestem bardzo spokojny, moja różowa rozumie że to był tylko sen, jednak ja jestem przerażony, nie wiem jak mam to i interpretować, czy to przed Rexetin? Może też te kwasy omega 3 na to wpłynęły, nie mam pojęcia, mam wizytę u psychiatry w poniedziałek raczej będę mu musiał o tym powiedzieć a Wy co o tym sądzicie? #sny #nerwica #depresja #medycyna #psychologia #psychiatra
@cendrek: kiedyś śniło mi się że gram w piłkę, wziąłem potężnego kopa i obudziłem się po chwili z bolącą stopą, po prostu się zdarza. Przestań to analizować bo zaraz sobie kolejne natręctwo zrobisz
@cendrek: IMO to tylko sen i nie wyciągałbym pochopnych wniosków po jednym śnie, podobno kiedy jakiś motyw się często powtarza to może to mieć jakieś znaczenie, ale niekoniecznie takie bezpośrednie, że skoro uderzyłeś dziewczynę to chodzi o to, że chcesz ją uderzyć. A leki na depresję mogą na początku powodować dziwne sny.
Ale wczoraj dołożyłem na noc kwasy omega 3, no i w nocy podczas snu uderzyłem swoją dziewczynę otwarta ręką, śniło mi się że się z kimś bije..
Nigdy w życiu nie uderzyłem nikogo oprócz jakichś solówek w gimnazjum generalnie jestem bardzo spokojny, moja różowa rozumie że to był tylko sen, jednak ja jestem przerażony, nie wiem jak mam to i interpretować, czy to przed Rexetin? Może też te kwasy omega 3 na to wpłynęły, nie mam pojęcia, mam wizytę u psychiatry w poniedziałek raczej będę mu musiał o tym powiedzieć a Wy co o tym sądzicie?
#sny #nerwica #depresja #medycyna #psychologia #psychiatra
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
A leki na depresję mogą na początku powodować dziwne sny.