Aktywne Wpisy

damianooo8 +103
#oszukujo #zalesie #inflacja #pizza
Nie mam nic do ludzi którzy kombinują z podatkami. Ale wkurza mnie moja fryzjerka, która z wizyty na wizytę bierze coraz więcej za strzyżenie. Obecnie 45zł (kilka lat temu 15zł). Jednak zawsze nalega na płacenie gotówką zamiast kartą, ostatnio jak chciałem kartą zapłacić to mi szeptem powiedziała że tylko gotówka.
I niech mi jakiś cieć z zaburzonym ego nie powie
Nie mam nic do ludzi którzy kombinują z podatkami. Ale wkurza mnie moja fryzjerka, która z wizyty na wizytę bierze coraz więcej za strzyżenie. Obecnie 45zł (kilka lat temu 15zł). Jednak zawsze nalega na płacenie gotówką zamiast kartą, ostatnio jak chciałem kartą zapłacić to mi szeptem powiedziała że tylko gotówka.
I niech mi jakiś cieć z zaburzonym ego nie powie

źródło: barber4-1202x800
Pobierz
#koronawirus Idąc na wybory, pamiętajcie ten obrazek. Ktoś od tusków też by się tu nadał, bo byli za tym samym.

źródło: 263826986_243213504448479_2750551806554902867_n-1024x577
Pobierz
Komoot jest świetny. Ale nie ma idealnej apki, więc i tak jak już cię poprowadzi od A do B, to polecam przejrzeć trasę i ręcznie ją poprawić. Czasami w tym omijaniu głównych dróg trochę przesadza i potrafi skręcić np. na parking przy drodze żeby tylko zjechać
@dybligliniaczek: Przecież w brouterze możesz dowolnie przeciągać zaproponowaną trasę. Korzystam z niego niemalże codziennie do planowania moich kółeczek, zawsze na początku wczytuję już przejechane trasy, żeby widzieć je w tle i pojechać innymi drogami. Bazuję głównie na poprawianiu tego, co wypluje automat -