Aktywne Wpisy

Famine +434
Ten stream stał się mechanizmem dla znanych osób do zrobienia sobie PRu, przyjdzie taki friz się polansowac a potem będzie dumny się chwalił że o*ierdala państwo na podatki przez fundację rodzinne, gdzie te pieniądze realnie pomogłyby budżetowi państwa XDDDDD
#latwogang #antykapitalizm #cancerfighters #bekazlibka #polska
#latwogang #antykapitalizm #cancerfighters #bekazlibka #polska
źródło: temp_file4994576259755226974
Pobierz
ShadyTalezz +367
Robercik Lewandowski to milioner którego jeden zegarek jest warty ~1 mln pln i:
- wziął od państwa dotacje na 40 milionów(więcej niż cała zbiórka) na "biznes", który upadł
- nie placi pracownikom za pracę
- zalega z fakturami
- ma niejasne akcje z podatkami
- wziął od państwa dotacje na 40 milionów(więcej niż cała zbiórka) na "biznes", który upadł
- nie placi pracownikom za pracę
- zalega z fakturami
- ma niejasne akcje z podatkami

„Tato, o czym ty mówisz?” krzyczy syn.
„Nie możemy już znieść swojego widoku” – mówi starzec. „Mamy siebie dość, a ja mam dość gadania o tym, więc zadzwoń do swojej siostry w Chicago i jej o tym powiedz” – i się rozłącza.
Roztrzęsiony syn dzwoni do siostry, która wybucha przez telefon. „Do cholery, oni się rozwodzą” – krzyczy. „Zajmę się tym”. Natychmiast dzwoni do ojca i krzyczy na starca: „NIE rozwodzisz się! Nie rób nic, dopóki nie przyjadę. Oddzwonię do brata i jutro będziemy tam oboje. Do tego czasu nic nie rób, SŁYSZYSZ MNIE?” i się rozłącza.
Starszy mężczyzna odkłada słuchawkę i zwraca się do żony. „Okej” – mówi. „Przyjadą na Chanukę i sami zapłacą za bilety lotnicze”.
#heheszkii #zymianie
Google translate?
Najgorsze na świecie tłumaczenie "I hate to ruin your day" (╥﹏╥)
@dran2: przeczytaj to jeszcze raz. Jest normalne i ludzkie, że dzieci się przejmują swoimi rodzicami, wiedzą że też