Aktywne Wpisy

Soczi +187
Komuś się sufit na łeb spie... spadł. 275 zł za kg czekolady, w której jest 46% cukru. I to w promocji! Może dlatego została tylko jedna sztuka. Jeszcze na na biedronkowych wypiekach rogalik zamiast 3 zł kosztował 9 zł bo "dubajski" XD
#biedronka #lindt #czekolada #czekoladadubajska
#biedronka #lindt #czekolada #czekoladadubajska

źródło: 1000001223
Pobierz
dawid-hopek +16
Jak to mówi młodzież, jackpot, big win ( ͡º ͜ʖ͡º)

źródło: temp_file3209907910078893468
Pobierz
„Tato, o czym ty mówisz?” krzyczy syn.
„Nie możemy już znieść swojego widoku” – mówi starzec. „Mamy siebie dość, a ja mam dość gadania o tym, więc zadzwoń do swojej siostry w Chicago i jej o tym powiedz” – i się rozłącza.
Roztrzęsiony syn dzwoni do siostry, która wybucha przez telefon. „Do cholery, oni się rozwodzą” – krzyczy. „Zajmę się tym”. Natychmiast dzwoni do ojca i krzyczy na starca: „NIE rozwodzisz się! Nie rób nic, dopóki nie przyjadę. Oddzwonię do brata i jutro będziemy tam oboje. Do tego czasu nic nie rób, SŁYSZYSZ MNIE?” i się rozłącza.
Starszy mężczyzna odkłada słuchawkę i zwraca się do żony. „Okej” – mówi. „Przyjadą na Chanukę i sami zapłacą za bilety lotnicze”.
#heheszkii #zymianie
Google translate?
@slapdash: Prawdopodobnie ty.
@FFFFUUUU: Ty wiesz ile kosztują nieruchomości na Florydzie, a ile w Nowym Jorku? Są tańsze gdzieś o 50%. Więc na miejscu nowojorskiego Żyda sprzedałabym mieszkanie własnej córce, a sam za to kupił coś na Florydzie i żył z tego co zostało.
Przeciez na floryde przeprowadzasz sie na emeryture bo jest tanio.
Najgorsze na świecie tłumaczenie "I hate to ruin your day" (╥﹏╥)
@dran2: przeczytaj to jeszcze raz. Jest normalne i ludzkie, że dzieci się przejmują swoimi rodzicami, wiedzą że też