Wpis z mikrobloga

@OrbanZwany_Sobaka: osobiscie czekam az mi w-------a. mieszkam na bemowie i z kilku kont mi grozili ze JUZ WIEDZA GDZIE xD zakreslajac ulice. nie trudno sie domyslic, zapytali o granice bemowa chatagpt lub pochodnego i poprosili tylko o nowe bloki. Czekam na łobuzów, fury znają, część floty stoi poza parkingiem podziemnym na pewno się doczekam. Prawda? :D. mam nadzieje ze sa na Wykopie, jak nie zrobili se stopklatek to KR, KR,
  • Odpowiedz
mi ChatGPT takie troll komentarze tworzył że cebe nawet nie wyłapał że to trolle

@zureklbn: Rozbawiacie mnie do łez czasami. Za niedługo bez chatgpt zgubicie się we własnych kurnikach 25 m2.
  • Odpowiedz
@lskx: Lista osób których pede ma połamać jest długa musisz poczekać na swoją kolej ¯\(ツ)/¯ filterman, góral, …. no i na końcu ty. Mnie zbanował, niestety, a prawie już kumplami byliśmy, chciałem być częścią ekipy Pede ale nie wyszło … a wiesz jakbym był częścią ekipy musiałbym, zgodnie z regulaminem ekipy, poskładać cię, bo mam bliżej 😂 Ale dziś się chociaż dowiedziałem, że jego fani nie mają nawet 20 lat,
  • Odpowiedz
@Ggggghhhhhh: z nudów słucham. Liczyłem na pijackiego lajta klapka i Lucjana, a tu zonk. Mumin kasę wziął i uciekł, przemocowego waldiego nie daję rady słuchać, a pede takie farmazony opowiada że można się ze śmiechu opluć ¯\(ツ)/¯
  • Odpowiedz
@lskx: Lista osób których pede ma połamać jest długa musisz poczekać na swoją kolej ¯\(ツ)/¯ filterman, góral, …. no i na końcu ty. Mnie zbanował, niestety, a prawie już kumplami byliśmy, chciałem być częścią ekipy Pede ale nie wyszło … a wiesz jakbym był częścią ekipy musiałbym, zgodnie z regulaminem ekipy, poskładać cię, bo mam bliżej 😂 Ale dziś się chociaż dowiedziałem, że jego fani nie mają nawet 20 lat,
lskx - > @lskx: Lista osób których pede ma połamać jest długa musisz poczekać na swoj...
  • Odpowiedz
@OrbanZwany_Sobaka: mocro mafia z holandii was doyedzie, jeszcze tylko nie jestescie tego swiadomi leszcze. Pede pede jest rezydentem na azje tylko sie agresywnie tym nie chwali bo biznesy lubia cisze. Przemyca koke w korkach analnych i rozkreca nowe rynki zbytu dlatego musi caly czas z prostymi tutkami obcowac bo wiadomo ze tak najszybciej przejac rynek m-------u i yaby. To sa powazne rzeczy, lepiej wyrzuccie telefony i komputery, wyprowadzcie sie daleko
  • Odpowiedz
@lskx Hausman mu podpadł bo wysyłał obraźliwe Donate pod innymi nickami często podszywając się pod topke prezesa a on sprawdzil kto to wysyla i normalnie z firmowego konta Hausman wysyłał te Donate. Cebe miał go połamać jak przyjedzie do kambo ale chyba korki to ciekawsza zabawa niż uganianie się za hausmanem xD.
  • Odpowiedz
@OrbanZwany_Sobaka: : "z nudów słucham. Liczyłem na pijackiego lajta klapka i Lucjana, a tu zonk. Mumin kasę wziął i uciekł, przemocowego waldiego nie daję rady słuchać, a pede takie farmazony opowiada że można się ze śmiechu opluć ¯\(ツ)/¯"
Brawo, Ty.
  • Odpowiedz