Wpis z mikrobloga

Mireczki, pijcie ze mno kompot. SPEŁNIŁEM POLSKI SEN i to przed 40 (mam 38).

- I ja i żona jesteśmy na JDG (po 9 latach, rzuciłem pracę w korpo)
- Mieszkanko 55m, 2 pokoje z KUCHNIO, przechodnie w kamienicy (był generał wiadomo, ale w 100k cebulionów ogarnięte [gotówowy xD])
- córka sztuk 1 (Ma chyba wszystkie zabawki świata, nawet bazy nie musi budować, bo ma q--a TIPI w "salonie" xD)
- Żona jeździ Oplem Vectrą C z 2004 hatchback, ja Peugeotem 308 SW I (Tatowóz, wiadomo, przepraszam, że nie jest to Passat B5 1.9 TDI, ale mnie poniosło i poszło w 2.0 HDi) z 2009
- Mam swój komputer (średni taki, GEJmingowy) i rower (Giant Roam 3)
- Żona ma laptoka, całkiem fajen (rower też ma xD)
- Android TV 55" 4k (Co prawda ma z 5 lat już, ale w sumie mało uzywany, więc DZIAŁA)
- Mamy ZMYWARKĘ (xD)
- Mam 2 gitary (ESP LTD EX-360 i Takamine GD-30, obie CZORNE) i 2 wzmacniacze (Yamaha THR10 i Marshall Valvestate 8040)

To jest dorobek mojego życia xD

GENERALNIE JEST W PYTĘ, to chyba jest ta mistyczna klasa średnia, a jeśli tak, to doszedłem do niej w zaledwie kilka lat ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Wpis ma charakter humorystyczny, aczkolwiek, jest w 100% prawdziwy. Jestem człowiekiem, który przeżarł w życiu tonę gówna i wiem, że tak bardzo, jak niewiele mam, również posiadam niezmiernie dużo. Bądźcie szczęśliwi, a jeśli nie jesteście, róbcie wszystko, żeby być ;)

PS. Nie mogę doczekać się komentarzy (jeśli w ogóle będą) xD

#niewiemjaktootagowac #pracbaza #wykop30plus #chwalesie #zalesie #polskisen #heheszki
Khraell - Mireczki, pijcie ze mno kompot. SPEŁNIŁEM POLSKI SEN i to przed 40 (mam 38)...

źródło: obraz_2025-04-25_235650233

Pobierz
  • 64
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 1
@Khraell no podobnie lvl 42 kierownik budowy, menadzer zespolu, ale da sie wyżyć od 1 do 1. Zona yaris 1.k---a.0 2015, ja sluzbowka. Mieszkanie w wielkiej plycie po zony rodzicach. I tak sie zyje w tym kraju aspirującym do cywilizacyjnego.
P.s. syn level 10, kolega z klasy ma lepiej bo bezzebny tata ma rente a mama gdzies tam robi, ale ze ich trojka to socjale + duza rodzina i wspieranie patologii
  • Odpowiedz
  • 0
@P3tro: No ale elegancko jest, nie brakuje, to najważniejsze. A służbowe auto? O panie, ja wiem jaki to rarytas, bo śfagier ma, a jako przedstawiciel handlowy jeździ :D A mieszkanko w wielkiej płycie... PAn wiesz ile ja mam wzrostu? 187 centów, a wiesz ile ma korytarz piwnicy w której mamy rowery? No ze 160 xD Ja rowerem jeżdżę rzadziej niż bym chciał, bo k---a musze się garbić, żeby się po
  • Odpowiedz
@Khraell: Gratuluję sukcesów, jak masz to wszystko bez hipoteki na 1/3 zarobków to lepiej niż 80% kraju, jest z czego być dumnym. I pamiętaj, żeby przez rodzicielstwo nie zaniedbać małżeństwa - dziecko po 19-23 latach wyfruwa, Stara zostaje na zawsze ( ͡° ͜ʖ ͡°).
  • Odpowiedz
@Khraell: jakby prawie nic co tu ludzie wymieniają się nie liczy.

Liczy się tak naprawdę w życiu:
- zdrowie
- rodzina
- żeby nie
  • Odpowiedz