Aktywne Wpisy

zyxinx +334
#dom #nieruchomosci #prawo #deweloper
Mirki i Mirabelki, potrzebuję waszej porady.
Kupiłem dom na osiedlu domków szeregowych. Osiedle składa się z dwóch szeregówek, w każdej po 12 domów. Każdy dom ma wydzieloną geodezyjnie działkę, czyli na osiedlu są 24 osobne domy. Służebność dotyczy tylko drogi dojazdowej na osiedlu (pas dwóch metrów).
Zgodnie z miejscowym planem zagospodarowania każdy segment posiada wydzielone własne miejsce na odpady (oznaczenie „c” na
Mirki i Mirabelki, potrzebuję waszej porady.
Kupiłem dom na osiedlu domków szeregowych. Osiedle składa się z dwóch szeregówek, w każdej po 12 domów. Każdy dom ma wydzieloną geodezyjnie działkę, czyli na osiedlu są 24 osobne domy. Służebność dotyczy tylko drogi dojazdowej na osiedlu (pas dwóch metrów).
Zgodnie z miejscowym planem zagospodarowania każdy segment posiada wydzielone własne miejsce na odpady (oznaczenie „c” na

źródło: wiata
Pobierz
fejka +154
Wspieraj lokalnych rolników mówicie?
Kupiłem właśnie truskawki bezpośrednio od rolnika, pytam ile kg w koszyku mniej więcej? Łoo Panie, ponad 2kg na spokojnie. Biorę. Przychodzę do domu, ważę. 1,4kg. Zapłacona oczywiście stała kwota "za koszyk". No dobra trudno, może taki koszyk trafiłem.
Druga rzecz, na wierzchu piękne, czerwone, duże truskawki a pod spodem po przesypaniu w domu co druga spleśniała xD
Dlaczego
Kupiłem właśnie truskawki bezpośrednio od rolnika, pytam ile kg w koszyku mniej więcej? Łoo Panie, ponad 2kg na spokojnie. Biorę. Przychodzę do domu, ważę. 1,4kg. Zapłacona oczywiście stała kwota "za koszyk". No dobra trudno, może taki koszyk trafiłem.
Druga rzecz, na wierzchu piękne, czerwone, duże truskawki a pod spodem po przesypaniu w domu co druga spleśniała xD
Dlaczego
Kuzwa te psycholozki wszystkie takie same xD mądralińskie, wielkie studentki co mysla ze pozjadaly wszystkie rozumy, a tak naprawde studiuja gowno kierunek i skoncza max. w jakims korpo gdzie beda klepac dane do eksela za minimalna
W robocie mialem identyczne, nie dalo rady z nimi wytrzymac. Jeszcze znalem takie z kolczykiem w nosie to juz w ogole DRAMAT.
Studiowanie psychologii to kolejny redflag na mojej liscie redflagow u kobiet. Wiekszosc tych kobiet jest z zaburzeniami psychicznymi ktore mysla ze studiowanie psychologii rozwiaze ich problemy. Takie kobiety zwykle mialy problemy w domu np. rodzice alkoholicy i odbilo im sie to na psychice.
OMIJAJCIE KOBIETY STUDIUJACE PSYCHOLOGIE!!!
Warto też dodać że warto omijać laski które się chociażby interesują psychologia xd
@p0lka_witaminka: Powiem więcej:
OMIJAJCIE KOBIETY STUDIUJACE!!!
TYLKO PANNY MALOROLNE Z WYKSZTALCENIEM MAKSYMALNIE SREDNIM!!!
Komentarz usunięty przez moderatora
Sam znam ze 2-3 po psychologii.
W dobie problemów z szeroko pojętą psychiką ludzi, zaburzeniami, derpresjami, problemami w relacjach, popyt na usługę psychologa/psychoterapeuty jest.
Uwierz lub nie, że 2 z tych 3 (o nich wiem), najmują gabinet, przyjmują ludzi po 200++ za godzinę i mają gdzieś korpo excele czy inne rzeczy, o
Ale jak w-----a niemiłosiernie to daj boże siły, jak zaczyna p-------ć 3 po 3 to tylko wpuszczam jednym uchem a wypuszczam drugim, ale to raczej
@irry: Daj jakiś przykład jak możesz Mireczku. xD