Wpis z mikrobloga

Sprzedam skrzynke Cologne 2016 Cobblestone Souvenir Package - taniej nie kupicie aktualnie i pewnie przez dłuższy czas :))

Dobra inwestycja, co roku wartość się zwiększa tej skrzynki - natomiast ja już po 9 latach trzymania potrzebuje kasy na inne cele :)

Na steam sprzedają się za ok. 6 700 zł - więc można szybko zarobić na koncie Steam i kupić za to np. Steam Decki i sprzedać dalej na Allegro itp. - ja na to nie mam niestety czasu.

Link do mojej oferty na SkinBaron:
https://skinbaron.de/en/offers/show?offerUuid=354c2880-65ea-4257-949b-e1b8be14d7ac&typeName=Case&productName=Cologne-2016-Cobblestone-Souvenir-Package

#csgo #skrzynki #steam #csgotrade
muffman - Sprzedam skrzynke Cologne 2016 Cobblestone Souvenir Package - taniej nie ku...

źródło: -9a81dlWLwJ2UUGcVs_nsVtzdOEdtWwKGZZLQHTxDZ7I56KU0Zwwo4NUX4oFJZEHLbXU5A1PIYQNqhpOSV-fRPasw8rsUFJ4KgNZs-j1elFfw-HHfDJ96NmJl4KJm_K6NrnQlT0Fu5N137CUodnw0ALtrUJlYDyidtSQIAE-ZQ7W-AW8xrjshYj84srk7RD0nw

Pobierz
  • 2
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@muffman Ja na skinbaronie kiedyś sprzedałem dość drogą kose (podobna cena) i nie było problemu, ale wiem że później ta strona zaczęła wymagać weryfikacji dowodem osobistym xD - chcieli żeby im wysyłać dowód osobisty z dwóch stron xD więc później reszte itemów sprzedawałem gdzieś indziej - nie wiem jak jest obecnie, ale sprawdź sam, zeby sie nie okazało że sprzedasz i nie będziesz mógł wypłacić środków bo będą chcieli foty dowodu
  • Odpowiedz