Tak się zastanawiam i rozmyślam każdy co urośnie musi mieć mieszkanie/dom? A gdzie do tej pory mieszkali? Chyba nie pod mostem.
U mnie we wsi 9/10 domów z rzędu gdzie zostali sami rodzice a dzieci poszły a cała góra domu stoi pusta i marnuje się. A gdyby ją wykorzystać?
Oni wola wziąć po same kule: 600k kredytu a do splacenia 1,7 milona xDDDD
i Wy z uśmiechem na ustach bierzecie to po same kule xD hahaha to ta uśmiechnięta Polska?
Potem pokazuje mi jeden i drugi ratę że splaca 100 zł kapitału a reszta 3000k to odsetki. Czy splaci to kiedyś? Nie sądze. Może koło 70 zanim umrze to zdąży.
Ja osobiście wolę odkładać co roku i jak mnie będzie stać to sie rozgladnę.
10 minut dojazdu do pracy to za dużo dla Jaśnie Pana. On musi mieszkać w mieście wojewódzkim najlepiej WAWA, Krk i to najlepiej z widokiem na Smoka Wawelskiego. Kisne. Mega roszczeniowe pokolenie
10 miinut dojazdu do pracy to za dużo dla Jaśnie Pana. On musi mieszkać w mieście wojewódzkim najlepiej WAWA
@blackghost: W 10 minut to nawet z dzielnicy nie wyjedziesz. Pokaż mi jak z twojego pierdziszewa dolnego dojeżdżasz w mniej niż 1.5 godziny do centrum Warszawy do pracy xD
#tenis Tak myślałem, że po zmianie trenera to kwestią czasu będzie aż Iga będzie się pląsać w okolicach 2 dziesiątki. Jeszcze jedzie na oparach i dochodzi dość daleko, ale wkrótce zacznie się odpadanie w 2-3 rundzie. Trzeba było się pozbyć tej żmii, a nie trenera.
U mnie we wsi 9/10 domów z rzędu gdzie zostali sami rodzice a dzieci poszły a cała góra domu stoi pusta i marnuje się. A gdyby ją wykorzystać?
Oni wola wziąć po same kule: 600k kredytu a do splacenia 1,7 milona xDDDD
i Wy z uśmiechem na ustach bierzecie to po same kule xD hahaha to ta uśmiechnięta Polska?
Potem pokazuje mi jeden i drugi ratę że splaca 100 zł kapitału a reszta 3000k to odsetki. Czy splaci to kiedyś? Nie sądze. Może koło 70 zanim umrze to zdąży.
Ja osobiście wolę odkładać co roku i jak mnie będzie stać to sie rozgladnę.
10 minut dojazdu do pracy to za dużo dla Jaśnie Pana. On musi mieszkać w mieście wojewódzkim najlepiej WAWA, Krk i to najlepiej z widokiem na Smoka Wawelskiego. Kisne. Mega roszczeniowe pokolenie
#nieruchomosci #mieszkaniedeweloperskie #finanse #ekonomia #mieszkanie
@blackghost: W 10 minut to nawet z dzielnicy nie wyjedziesz. Pokaż mi jak z twojego pierdziszewa dolnego dojeżdżasz w mniej niż 1.5 godziny do centrum Warszawy do pracy xD