Aktywne Wpisy

njay +195
#kupujcopolskie <-- tag autorski
Dzisiaj zapraszam na przegląd rynku chipsów ziemniaczanych i chrupek kukurydzianych. Które marki dostępne w sklepach są polskie, a które zagraniczne? Odpowiedź jest druzgocąca. Na polskim rynku NIE MA ani jednej firmy z polskim kapitałem, która produkuje chipsy ziemniaczane. Szukałem długo, nie udało się znaleźć żadnej takiej marki, nawet regionalnej, kraftowej. Pola podaje trzy takie marki: Chipsy Lewiatan, Big Snack (marka własna Dino) i chipsy Beskidzkie. Odezwałem
Dzisiaj zapraszam na przegląd rynku chipsów ziemniaczanych i chrupek kukurydzianych. Które marki dostępne w sklepach są polskie, a które zagraniczne? Odpowiedź jest druzgocąca. Na polskim rynku NIE MA ani jednej firmy z polskim kapitałem, która produkuje chipsy ziemniaczane. Szukałem długo, nie udało się znaleźć żadnej takiej marki, nawet regionalnej, kraftowej. Pola podaje trzy takie marki: Chipsy Lewiatan, Big Snack (marka własna Dino) i chipsy Beskidzkie. Odezwałem

źródło: temp_file8010638157438241291
Pobierz
Piotrek7231 +570
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
@Vegeta92: To jest famemma / patostreamy tylko ze szachowe i cała idea polega właśnie na tym, żeby grali ludzie którzy słabo ogarniają, bo tak się robi "zasięgi". Przeciętny widz tych streamerów z trudem ogarnia jak ruszają się bierki ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Przerażające czasy.
otwarć jeszcze nie ogarniam, gram na upartego do bólu otwarcie polskie (jest o tyle nietypowe, że nawet gracze z dobrym rankingiem mają lekkiego mindfucka) i je szlifuję, czarnymi obronę słowiańską bo nawet w dywizji stone 80% ludzi gra gambit hetmański. Zaraz level up :)
Głównie to rozwijam szybko jak najwięcej figur, bronię piony pionami, biję do
źródło: image
Pobierz