Aktywne Wpisy

remlezar +410
#logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow #feminizm #rownouprawnienie #rower #p0lka
Dla mężczyzny wyjście na rower to po prostu kwestia biologiczna, rower jak rower. Dla kobiety to metafizyka, spotkanie z najwyższym… ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Dla mężczyzny wyjście na rower to po prostu kwestia biologiczna, rower jak rower. Dla kobiety to metafizyka, spotkanie z najwyższym… ( ͡° ͜ʖ ͡°)

źródło: 1000005645
Pobierz
M0ke 0
Mam link ale nawet nie ogladam #ksw
@Farmer_Joe @jazdaniebieski2023 @cr_7 @DwaNiedzwiedzie @Paczek_w_masle @Tommeister @Szyszkachmielu @Kemoi @twister2001 @kaczoor @bb-8
No więc udało mi się dzisiaj zrobić parę kilometrów i mam pewne wstępne spostrzeżenia. Komputer sparował się ze wszystkimi czujnikami natychmiastowo, wykrył je od razu zarówno po ANT+ jak i BLE.
GPS złapał fix bardzo szybko i na trasie nie zdarzyło mi się żeby wariował, nie pokazywał prędkości z czapy, nagle przeskakując o 10 km/h więcej lub mniej, pozycji na mapie też nie gubił.
Samo prowadzenie po śladzie jest czytelne, ale u mnie to głównie skrzyżowania dwóch prostopadłych dróg, więc tu za bardzo się nie wypowiem. Tak jak o pokazywaniu wysokości, jak widać na obrazku, nie mam za bardzo gdzie podjeżdżać (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
Ekran jest czytelny, w kwietniowym słońcu nie było żadnych refleksów, czytelność też była doskonała, no i ma czujnik światła.
Z minusów to urządzenie cierpi na małe ale upierdliwe niedociągnięcia, np w pamięci można przechowywać tylko 5 tras jednocześnie, menu i ekrany podczas jazdy można przewijać tylko do przodu, więc jeśli się zagalopowaliśmy i przeskoczyliśmy interesującą nas pozycję, trzeba lecieć dalej, aż do niej wrócimy.
Przyciski byłyby wygodniejsze w obsłudze, gdyby były na bocznych ściankach urządzenia. menu jest "fantastyczne" przy wyborze trasy, jednym przyciskiem wybieramy ją do nawigacji, drugim ją kasujemy z pamięci, obie opcje obok siebie xD
Co do apki to jest, pokazuje dane, paruje urządzenie szybko. Brakuje mi mapy trasy na podglądzie tras.
Trochę się rozpisałem ale to chyba tyle. Za urządzenie dałem 166 pln i jak za tę cenę to jest bezkonkurencyjne. Dla totalnego amatora, ajk ja, który lubi cyferki, w pełni wystarczające.
Ufff ( ͡º ͜ʖ͡º)
#rowerowyrownik #szosa #rower
Skrypt | Statystyki
źródło: Screenshot_20250425_202159_OnelapFit
Pobierz@Kampinos: Przed chwilą dychę taniej kupiłem BSC200, który wspomniane przez Ciebie problemy wieku młodzieńczego ma już za sobą (jego młodszy brat iGS520 jeździ ze mną od dwóch lat i sporo w tym czasie poprawili), w tej samej cenie jest tajemniczy XOSS Nav, a za 20-30 zł więcej wersja plus z jakimiś mapami (ale nie wnikałem zbytnio w