Aktywne Wpisy

Ibiryd +778
Kilka dni na X i chłop spotkania z posłami urządza. To się nazywa skuteczność - nawet PSL takiej nie ma.
Rozmowa z Panią Kasią umówiona ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
#mickpl #nieruchomosci
Rozmowa z Panią Kasią umówiona ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
#mickpl #nieruchomosci

źródło: IMG_7160
Pobierz
pastarri +77
Mój sąsiad pali na balkonie, dym wlatuje przez moje otwarte okna do pomieszczeń w moim mieszkaniu. Nie da się zostawić okna otwartego, bo zaraz czuć dym. Non stop siedzi na balkonie i pali - dziennie spokojnie mu schodzi paczka fajek jeśli nie więcej.
Rozmawiałem z sąsiadem - olał mnie, kontaktowałem się z właścicielem - nic z tym nie zrobił, rozmawiałem z administracją - pomimo tego, że w regulaminie jest zapis o zakazie
Rozmawiałem z sąsiadem - olał mnie, kontaktowałem się z właścicielem - nic z tym nie zrobił, rozmawiałem z administracją - pomimo tego, że w regulaminie jest zapis o zakazie
(Humanistyczne czyli: Filologia polska, historia, filozofia, kulturoznawstwo, filmoznawstwo, historia sztuki, archeologia, bibliotekoznawstwo, etnologia, kultura południowej Czeczenii itp)
Czy wybrałabyś/wybrałbyś ten lub inny kierunek humanistyczny?
#polonistyka #humanistyka #rozowepaski #kulturoznawstwo #studia #filozofia #historia #kariera
Czy dzisiaj wybrałabyś/wybrałbyś ten lub inny kierunek humanistyczny?
Jeśli traktowałbym studia jako przygodę, nic po nich nie oczekując to kulturoznawstwo, filmoznawstwo, archeologia ze względu na ciekawe wyjazdy, było myślę spoko wyborem.
źródło: 1b78252a-2bf0-400f-ba73-45103189254f_1240x762
PobierzKrótko mówiąc - jeśli chcesz iść na studia humanistyczne bo nie masz zielonego pojęcia co ze sobą zrobić - to nie
@mala_rybka: No, a po innych studiach jak prawo, czy medycyna to sobe nie poradzisz, bo tam ludzue pracowici są likwidowani w obozach. Moim zdaniem takie studia są stratą czasu, chyba ze chcesz się związać kokretnie z tym czego się uczysz i będziesz mocno parł na sakuces. W każdym innym przypadku
Wiedza bardzo szybko się przedawnia, szybciej niż w innych dziedzinach nauki. Pracy w zawodzie po tym nie znajdziecie.
Byłem młody, głupi i wierzyłem w moją idealistyczną wizję kariery. Sądziłem, że po studiach - z papierem magistra - będzie
Nawet najbardziej leserskie i pozornie nieprzydatne kierunki dla kogoś, kto się nie zamyka wyłącznie w programie studiów, dają możliwość
ja:
Ale może masz rację ¯_(ツ)_/¯
Świetnie obrazuje sytuację po konkretnych kierunkach