Wpis z mikrobloga

• 0
@Smartek: no i spoczko,ja mam też z media expert ale dostawa paczkomat,mam nadzieję że będą wysyłać dzień wcześniej żeby były na premiere
  • Odpowiedz
  • 0
@Smartek: Wiadomka,swoją drogą ciekawe ile oni faktycznie sztuk na sklep mają potwierdzonych,bo te preordery w bundlu mają chyba cały czas dostępne od jakiś 4-3 tygodni.Mam nadzieję że dostane w pierwszym rzucie.
  • Odpowiedz
@Setivar ale to chyba nie jest powiedziane, że te na sklepie muszą mieć w pierwszej kolejności, w końcu wysyłkę mają dzień wcześniej, więc może wysyłka jest traktowana priorytetowo? Nie znam nikogo, kto pracuje w elektromarkecie, żeby mieć sprawdzone info, jak to dokładnie wygląda.
  • Odpowiedz
  • 0
@Smartek: Mówiąc sklep miałem na myśli sklep stacjonarny jak i sprzedaż internetową. Wiesz,ciekawe czy preordery mają cały czas odpalone i poprostu będą ludzie dostawać w późniejszym terminie swoje egzemplarze,czy też mają potwierdzone takie spore ilości a preorderów jakoś super dużo się nie sprzedało.Niestety też nie mam nikogo kto by pracował w media expercie żeby dowiedzieć się jak to wygląda.
  • Odpowiedz