Aktywne Wpisy

iTuTego +601
Mirki zaginęła znajoma, wstawiam za zgodą jej Mamy.
Dziewczyna ma na imię Iza i zaginęła w Holandii, nie ma z nią kontaktu od 1 czerwca.
Proszę o jakieś udostępnianie lub plusik pod zasięgi.
Dzięki z góry.
#holandia #zaginieni #wykopefekt
Dziewczyna ma na imię Iza i zaginęła w Holandii, nie ma z nią kontaktu od 1 czerwca.
Proszę o jakieś udostępnianie lub plusik pod zasięgi.
Dzięki z góry.
#holandia #zaginieni #wykopefekt

źródło: temp_file7692371598510606434
Pobierz
#gielda
Prawie -10K zł na złocie dzisiaj w nocy. Zjadło cały zysk, finalnie ponad 1k usd w tym miesiącu na minusie z złota. Nie wchodzę więcej w CFD XD, niby nie dużo, bo mogę tyle zarobić w tydzień, ale słaby sen i sprwadzanie wykresu co godzinę powoduje, że jestem nie do życia. I tu nawet nie chodzi o samą kwotę, ale własnie o te sprawdzanie nałogowe wykresów co mi r---------a
Prawie -10K zł na złocie dzisiaj w nocy. Zjadło cały zysk, finalnie ponad 1k usd w tym miesiącu na minusie z złota. Nie wchodzę więcej w CFD XD, niby nie dużo, bo mogę tyle zarobić w tydzień, ale słaby sen i sprwadzanie wykresu co godzinę powoduje, że jestem nie do życia. I tu nawet nie chodzi o samą kwotę, ale własnie o te sprawdzanie nałogowe wykresów co mi r---------a

źródło: image
Pobierz
Teraz sobie wyobraźcie, że jeden ziomek, nazwijmy go Stefan, bo tak się nazywa, pracuje nad tym od 3 miesięcy. Nic nie działa. Więc ja, zwykły Polak, siadłem dziś do tego bo już w-------y byłem całą sytuacją i po 6 godzinach prób i błędów znalazłem przyczynę tego zamieszania i usunąłem błąd. Teraz nie dość że testy można odpalać z poziomu JIRY to lokalnie nie trzeba jakiś durnych obejść robić.
Problemem była jedna linijka parametru w Chrome options properties. Teoretycznie powinna tam być, ale bez niej wszystko działa. Więc chyba zbędny parametr. Ale żeby dojść do tego to co się na grzebałem w kodzie to moje.
#chwalesie #testowanieoprogramowania #informatyka #jira #chromedriver
Komentarz usunięty przez autora Wpisu