Wpis z mikrobloga

• 1
@hejterka99: co masz na myśli? Ja po prostu lubię, kiedy różowa wnosi coś pozytywnego do znajomości. Ma jakieś zainteresowania, o których można pogadać. Ale ja jestem sapioseksualny, ech
  • Odpowiedz
@incelowski: w wieku 18 lat mialem dziewczyne z sąsiedniej wioski ze stypendium w szkole średniej ja jako ledwo zdający na dwójkę potrafiłem zbajerować taka dziewczynę. I chyba zwabiłem ją kulturą osobistą i troszkę otwartością na jakiś dożynkach gdzie sobie chlapnełem dwa piwka. Ale chyba najbardziej przyciągło ją to że do kumpli potrafiłem klnąć jak szewc a rozmawiając z nią praktycznie nie używałem przekleństw. Jedynie czasami jak chciałem przeklnąć to jak
  • Odpowiedz
  • 0
@MROWA_SPURS_TOTTENHAM: co się działo? Mnie jakby różowa odpowiadała "nie wiem"/"a Ty?", to wszystko by mi opadło xD Tylko jak pisałem wyżej, ja jestem sapioseksualny. Prycham z tego, że kiedyś wbiłem do różowej w akademiku, a ta była w samych majtkach i bluzce, bo niby chora czy coś. I gadka się nie kleiła, a ta mi nawet dała witaminę D (a ta jest na potencję xD ), jednak ja się zawinąłem
  • Odpowiedz
Nie wiem jakim trzeba być downem żeby z p0lkami rozmawiać. Te rozwrzeszczane przybudówki do śmierdzącej stara rybą dziury dla obywateli Kongo nie mają ani. jednej. wartościowej rzeczy do powiedzenia.
Ten kraj będzie miał sens jak wprowadzi się islam, za ich mordy będzie odpowiedzialna cała rodzina karnie, i przestaniecie je odpinać od kaloryferów. Jak koniecznie chcesz porozmawiać sobie z podrzędną forma życia to chociaż nie taką z której świat zrobił sobie rower publiczny.
  • Odpowiedz
@incelowski: To prawda. Bardzo mnie to irytowało zwłaszcza jak byłem trochę młodszy. Piszesz normalnie laska ci odpowiada zdawkowo na zasadzie a ty?, ok ty masz dość a później ona ma jeszcze pretensje, że są nie rozmawiasz XD
  • Odpowiedz