Wpis z mikrobloga

Braliście kiedyś #elvanse rekreacyjnie? :P jadę właśnie do innego miasta na weekendową imprezę, zjazd koleżanek z internetów, ale obawiam się że za długo nie pociągnę, będąc w podeszłym wieku, wstając o 6 rano i jeszcze będąc budzona po kilka razy każdej nocy przez dzieci XD normalnie biorę 50 mg około 8 rano, ale dołożyłam dziś eksperymentalnie drugą 50 o 17, ciekawe czy w ogóle pójdę dziś spać XD
#adhd #narkotykizawszespoko
  • 10
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via Wypiek
  • 2
@Cichyx omg, dozylnie? slyszalam ze wciągany nosem to juz masakra, a dożylnie to w ogóle nie wiem jak to niby miałoby się brać XD mam mph na chacie, ale nie lubię, oddalam chłopu jako lekarstwo na nudne taski w robocie :P

@Loonathicc zobaczymy, ogólnie Elvanse mnie chilluje a nie speeduje, pierwsze dni na niższej dawce chciało mi się nonstop spać. Ale wersji imprezowej jeszcze nigdy nie testowałam xd jakby co
  • Odpowiedz
via Wypiek
  • 1
Nikt nie pytał, ale zdaje relację ze było spoko XD Elvanse o 17, impreza do 5 rano, po powrocie blant na dobre spanie i ideolo xd i tak dwie noce z rzędu :D rano nawet bez kaca, ale a-----l był grany delikatnie, 3 drinki przez całą noc.
  • Odpowiedz
@ratty: jaką widzisz różnicę między elvanse a MPH? Ja biorę MPH na ADHD od stycznia, najpierw medikinet a teraz dostałem atenzę i o ile jest nieporównywalnie lepiej niż wcześniej, to nadal mam wrażenie że to jeszcze nie to. Zaczynałem od dawki 10 mg medikinetu, doszedłem do 30-40 i to 40 to już optymalne było, brane według zalecenia lekarza 2x 20mg jedna rano a druga w południe, ale nie odpowiadało mi
  • Odpowiedz
@ratty: dzięki za rozbudowaną odpowiedź, w moim przypadku mph na robotę działa bardzo dobrze, też się czasem łapię na tym że to już koniec czasu a ja przy czymś siedzę xD ale ta nierówność działania mnie najbardziej irytuje, na razie chciałbym wytestować różne preparaty żeby znaleźć ten najlepszy, a elvanse mnie ciekawi bo to już inna substancja jest
a koszt to wiem że spory ale nie jest to dla mnie
  • Odpowiedz