Aktywne Wpisy

realityq +80
Moja Mirabelka jedzie sobie pociągiem, zaraz obok siedzi jakiś hipis od którego śmierdzi czosnkiem i potem, dziadki siedzenie dalej dają kiełbasą. Chwilę później dziadek wyciąga telefon i gada na głośniku. Teraz emeryci wyciągneli kiełbe i sobie szamią. Czy ludzie nie wiedzą jak zachować się w pociągu, chociaż umyć się przed podróżą?
#zalesie #kultura
#zalesie #kultura

źródło: temp_file5246465738904575619
Pobierz
serio_serio +51
Na wykopie stabilnie. Znów ten sam mechanizm co przy każdej 'current thing' gdy wielu łapie się każdej potencjalnie plotki i buduje wokół niej narrację pod własny światopogląd, bańkę. Jedni w jedną stronę, inni w przeciwną. Ale tak samo działając: dobierając strzępy z neta pod swoją historię, ignorując te strzępy pod przeciwną.
Oczywiście gdy na koniec wiele wykopkowych mądrości okaże się z perspektywy czasu i faktów zwykłym grażynkowym pieprzeniem to zabraknie odwagi cywilnej
Oczywiście gdy na koniec wiele wykopkowych mądrości okaże się z perspektywy czasu i faktów zwykłym grażynkowym pieprzeniem to zabraknie odwagi cywilnej
Mirki pomóżcie bo już sam nie wiem...
Od razu zaznaczam, że wiem że to c-----a, niewdzięczna praca z mega wyzyskiem ale mam taką sytuację, że mója już była dziewczyna urządziłą mi takie piekło że musiałem się z dnia na dzień wyprowadzić. Oczywiście nie oddała mi kasy ale to ja już byłem głupi ale do rzeczy.
Ile teraz można zarobić za dzień na flotowym aucie na taxi typu agmer czy eres? Pytam o nich dlatego, że zatrudnienie jest z dnia na dzień a wypłaty to tygodniówki. Nie brałbym się za to ale byłem w trakcie szukania normalnej pracy ale wszystko się posypało. Ewentualnie macie jakieś inne propozycje? Z góry dziękuje
#krakow #praca
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: digitallord
💚 Dzięki Twojej dotacji możemy utrzymać projekt i wprowadzać nowe funkcje! Wspomóż projekt