Wpis z mikrobloga

@Hyrieus: Prawdziwą "karierę" robi niewiele osób i często jest to wynik szczęścia i znajomości niż uczciwej, ciężkiej pracy. Czy 35 lat to dużo? Nie. Czy za mało? Nie. Czy w sam raz? Nie. Zawsze warto próbować, ale tylko dla siebie i własnego rozwoju zawodowego.
  • Odpowiedz
@Hyrieus: Szwagier w tym wieku diametralnie zmienil kariere. Po 15 latach w gastronomii (w tym chyba z 8 jako szef kuchni) rzucil tym i przyszedl do nas :D "Problem" w tym ze o pradzie to wiedzial tyle ze kopie mi moze zabic :D A my elektrycy co podlaczamy linie produkcyjne samochodow, skladamy na nie szafy itp :D Ale ze on jest uparty to szybko sie ogarnal :D

Tak ze chyba
  • Odpowiedz
@gorzki99: zaintrygowałeś mnie tym szwagrem. Czy baba ma jakiekolwiek szanse w tym zawodzie? Jakieś są perspektywy zarobkowe? Będę wdzięczna jeśli odezwiesz się tutaj albo na priv.
  • Odpowiedz