Aktywne Wpisy
marta_am +5
Mamy z mężem mały konflikt i zastanawiam się, kto tutaj ma rację.
Oboje mamy różne hobby. On bilard, a ja planszówki i w różne dni chodzimy sobie osobno do klubów. Umówiłam się z dwoma chłopakami z klubu, ze raz w tygodniu dodatkowo będziemy umawiali się u mnie w domu (mam duży dom i ogólnie najlepsze warunki) na dodatkową partyjkę gry. Jest to gra kampanijna, ze scenariuszami, nie da się w to za
Oboje mamy różne hobby. On bilard, a ja planszówki i w różne dni chodzimy sobie osobno do klubów. Umówiłam się z dwoma chłopakami z klubu, ze raz w tygodniu dodatkowo będziemy umawiali się u mnie w domu (mam duży dom i ogólnie najlepsze warunki) na dodatkową partyjkę gry. Jest to gra kampanijna, ze scenariuszami, nie da się w to za
Amigoyamigo +88
Pamiętacie jak pisałem o lasce, która mnie zghostowala za brak auta?
Tl;dr po pół roku się odezwala z przeprosinami i tłumaczeniami, ze tak wyszło i czy chce się spotkać. Ona zaprasza na lody, rower, cokolwiek tylko chce. No ja aż tak glupi nie jestem więc zdawałem sobie sprawę, że pojawił się przystojniejszy typ ode mnie. Może nie było o czym gadać, koleś okazał się totalnym głupkiem, może miał mała faję, a może
Tl;dr po pół roku się odezwala z przeprosinami i tłumaczeniami, ze tak wyszło i czy chce się spotkać. Ona zaprasza na lody, rower, cokolwiek tylko chce. No ja aż tak glupi nie jestem więc zdawałem sobie sprawę, że pojawił się przystojniejszy typ ode mnie. Może nie było o czym gadać, koleś okazał się totalnym głupkiem, może miał mała faję, a może

Korzystacie z #facebook / #instagram albo po prostu trzymacie tam dawno zapomniane konto?
Macie jeszcze dwa dni na wyrażenie sprzeciwu. Powinniście dostać powiadomienie o zmianie, po kliknięciu znajdziecie formularz do wyrażania sprzeciwu.
Jeszcze kilka dni do rozliczenia PIT-ów.
Pamiętajcie, że możecie przekazać 1,5% podatku Fundacji Panoptykon!
Jak? Wpisz w zeznaniu podatkowym
KRS Panoptykonu: 0000327613
lub wybierz „Fundacja Panoptykon” z listy (jeśli rozliczasz się on-line).
#internet #polska #informacje #ciekawostki
źródło: ai meta_wykop
Pobierz@Phallusimpudicus: dzisiaj nic ale za 50 lat jak system będzie w lepszej kondycji to Twoje dzieci i wnuki będą pozwać meta o odszkodowanie, podobnie jak kilkadziesiąt lat po wojnie przejmowane są kamienice ofiar wojny... Chociaż to może nie jest najbardziej sprawiedliwy przykład
There is no cloud, it's just someone else's computer.
Kto mocniej karmił fejsika danymi będzie mógł poznać swoje cyfrowe ja 🤣
Ciekawe kiedy przyjdzie czas na galerie foto, czy takie onedrive-y, Apple cloudy etc.
https://www.facebook.com/help/contact/1266025207620918
źródło: Zrzut ekranu 2025-04-26 o 16.32.44
Pobierzoglnie to powinno być blokowane i powinna być na to udzielana zgoda, a nie, ze musimy siewypisywać- podobnei byłó z midjourney - gdyby pracowali tylko na opensource, to mieli by mozę bazę 20-200 obrazów, a tak ue pozwoliła im na to