Aktywne Wpisy

zyxinx +334
#dom #nieruchomosci #prawo #deweloper
Mirki i Mirabelki, potrzebuję waszej porady.
Kupiłem dom na osiedlu domków szeregowych. Osiedle składa się z dwóch szeregówek, w każdej po 12 domów. Każdy dom ma wydzieloną geodezyjnie działkę, czyli na osiedlu są 24 osobne domy. Służebność dotyczy tylko drogi dojazdowej na osiedlu (pas dwóch metrów).
Zgodnie z miejscowym planem zagospodarowania każdy segment posiada wydzielone własne miejsce na odpady (oznaczenie „c” na
Mirki i Mirabelki, potrzebuję waszej porady.
Kupiłem dom na osiedlu domków szeregowych. Osiedle składa się z dwóch szeregówek, w każdej po 12 domów. Każdy dom ma wydzieloną geodezyjnie działkę, czyli na osiedlu są 24 osobne domy. Służebność dotyczy tylko drogi dojazdowej na osiedlu (pas dwóch metrów).
Zgodnie z miejscowym planem zagospodarowania każdy segment posiada wydzielone własne miejsce na odpady (oznaczenie „c” na

źródło: wiata
Pobierz
fejka +154
Wspieraj lokalnych rolników mówicie?
Kupiłem właśnie truskawki bezpośrednio od rolnika, pytam ile kg w koszyku mniej więcej? Łoo Panie, ponad 2kg na spokojnie. Biorę. Przychodzę do domu, ważę. 1,4kg. Zapłacona oczywiście stała kwota "za koszyk". No dobra trudno, może taki koszyk trafiłem.
Druga rzecz, na wierzchu piękne, czerwone, duże truskawki a pod spodem po przesypaniu w domu co druga spleśniała xD
Dlaczego
Kupiłem właśnie truskawki bezpośrednio od rolnika, pytam ile kg w koszyku mniej więcej? Łoo Panie, ponad 2kg na spokojnie. Biorę. Przychodzę do domu, ważę. 1,4kg. Zapłacona oczywiście stała kwota "za koszyk". No dobra trudno, może taki koszyk trafiłem.
Druga rzecz, na wierzchu piękne, czerwone, duże truskawki a pod spodem po przesypaniu w domu co druga spleśniała xD
Dlaczego
#polityka #bekazpisu #bekazprawakow
źródło: ze
Pobierzźródło: ll ll llll
PobierzPotem jak zamykali bezprawnie firmy bo kaszel, to też byli jacyś podstawieni przebierańcy, no bo nikt normalny nie widzi problemu w tym
@wykoppltakastronazobrazkami: XDDDDD
Ale dlaczego polaczku chciałbyś żyć w państwie prawa. Uśmiechaj się i składaj wniosek o upadłość bo to niedobra tak krytykować minister klimatu i środowiska co nie wie ile jest parków narodowych w
Czy to że są jacyś oszuści to jest powód żeby państwo oszukało wszystkich przedsiębiorców, a w szczególności tych uczciwych? Taka śmieszna sytuacja że ci uczciwi, którzy mieli małe marże, padną szybciej, bo nie mieli takich nadwyżek jak ci nieuczciwi.
Czyli podsumowując, państwo wyhodowało patologię, przepieprzyli pieniądze i zbudowali patologiczną branże, potem