Aktywne Wpisy

PodniebnyMurzyn +278
Ej a pamiętacie tego sołtysa co wyskoczył z auta się bić? xD
Ej a pamiętacie jak lipaa robił śmieszne wpisy? xD
Ej a pamiętacie fanzouna co pisał „było” i dawał link od razu do tego co było? xD
Ej a pamiętacie typa co udawał zula co śpi ma cmentarzu i po wysępieniu kasy od wykopków rozpłynął się i usunął konto? xD
Ej a pamiętacie jak lipaa robił śmieszne wpisy? xD
Ej a pamiętacie fanzouna co pisał „było” i dawał link od razu do tego co było? xD
Ej a pamiętacie typa co udawał zula co śpi ma cmentarzu i po wysępieniu kasy od wykopków rozpłynął się i usunął konto? xD

Remus00 +918
Nie wierzę, typ zabił 3 ludzi którzy ginęli w męczarniach, ukrywał się przed wymiarem sprawiedliwości 2 lata i teraz sobie dostanie pewnie z 4 lata paki i wyjdzie po 2/3. A taki kierowca autobusu który bronił się przed patusami i wjechał w julke dostał... 16 xD to jest dramat
#majtczak #wypadek #polska
#majtczak #wypadek #polska
Laski w okolicach 30. na #tinder #badoo to jest jakiś dramat. Czy tam każda potrzebuje seksualnej walidacji?
Korzystam z tych apek od kilku miesięcy i schemat w ich wypadku jest ZAWSZE identyczny:
1. Pierwsze zaczynają pisać;
2. Błyskawiczna wymiana numerów;
3. Komplementy w moją stronę jaki to nie jestem zajebisty;
4. Spotkanie i #s--s na pierwszym lub maksymalnie drugim spotkaniu [jeśli nie na pierwszym z jakiegoś powodu, to w międzyczasie już są konkretne podteksty i sygnały o co chodzi];
5. Po akcji jeszcze tydzień pierdzielenia o wspólnych planach [urlop, kolejne spotkania];
6. Ghost.
Schemat jest identyczny. za każdym razem Czy to jakieś zaburzenia? Mówimy o ładnych, ale normalnie wyglądających laskach. Nie jakieś napompowane potwory.
Już sensowniej jest coś zaplanować z 24-26 lat i w ich przypadku mam wrażenie, że znacznie poważniej podchodzą do zbudowania czegoś, nawet pomimo 15 lat różnicy w wieku.
W przypadku młodszych, jeśli chodzi o ONS to też bardzo szybko to komunikują bez zbędnego pieprzenia jakie to nie są święte.
Jakie są Wasze doświadczenia? Na krótką metę to całkiem spoko ale po którejś takiej akcji z rzędu to zaczyna być irytujące.
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: digitallord
🧙🏻 Prowadzę anonimowe mirko już 2 lata, ale nikt mi nie pogratuluje, bo jestem ze wsi. Wspomóż projekt
Typek pracujący w serwisie AGD się na głos dziwi, że wszystkie lodówki są zepsute xD