Aktywne Wpisy

njay +122
#kupujpolskieprodukty
Majówka zbliża się wielkimi krokami, więc pora na przegląd rynku piwa ;)
Przedstawiam listę najpopularniejszych polskich i zagranicznych producentów piwa. Niestety w tej kategorii polskie piwa stanowią bardzo nikłą mniejszość rynku, ale i tak coś dobrego można znaleźć, nawet więcej, niż by się wydawało!
Zachęcam do kupowania polskich produktów, wspierajmy naszą gospodarkę na skalę swoich możliwości, czyli w zakupach
Majówka zbliża się wielkimi krokami, więc pora na przegląd rynku piwa ;)
Przedstawiam listę najpopularniejszych polskich i zagranicznych producentów piwa. Niestety w tej kategorii polskie piwa stanowią bardzo nikłą mniejszość rynku, ale i tak coś dobrego można znaleźć, nawet więcej, niż by się wydawało!
Zachęcam do kupowania polskich produktów, wspierajmy naszą gospodarkę na skalę swoich możliwości, czyli w zakupach

źródło: temp_file6898235759938719839
Pobierz
Gaboleusz +278
#papiez
Trump k---a się na granatowo na pogrzeb ubrał xd wszyscy na czarno dookoła xd
Trump k---a się na granatowo na pogrzeb ubrał xd wszyscy na czarno dookoła xd

źródło: Przechwytywanie
Pobierz
Gdzie mogę zlecić naprawę wentylowanych foteli w Lexus?
Nie chodzi o rozerwanie, odczyszczenie. Najzwyczajniej przez niektore fragmenty fotela wieje mocniej a przez niektóre: nic.
Góra oparcia wieje wyraźnie tak jak i przód siedziska (od kierownicy), ale w miejscu gdzie się najbardziej pocimy tj. pod tyłkiem i na dole oparcia: zero nawiewu. Odkurzałem, nawet wykałaczką próbowałem udrożnić jakis fragment, ale to nic nie zmienia.
Nie wiem co sie dzieje. Myślę, że wymiana filtra nic nie poprawi - przecież niektóre sekcje działają.
#motoryzacja #samochody
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Dipolarny
💚 Dzięki Twojej dotacji możemy utrzymać projekt i wprowadzać nowe funkcje! Wspomóż projekt
źródło: z22376132Q,Lexus-NX-2017
Pobierz