Aktywne Wpisy

altknight1337 +828
KO, Lewica, Razem z Zandbergiem głosują z deweloperami, a jak Ci się wyborco nie podoba to dostaniesz bloka XD.
#nieruchomosci
#nieruchomosci
źródło: GwuJIR5XcAACOM5
Pobierz
bidzej +45
Było jak na górze, jest jak ja dole.
S-----l wygląda teraz dokładnie tak, jak chciałem. Nie znam ładniejszych kół do tej generacji konia. Jaram się.
#motoryzacja #pokazauto #mustang
S-----l wygląda teraz dokładnie tak, jak chciałem. Nie znam ładniejszych kół do tej generacji konia. Jaram się.
#motoryzacja #pokazauto #mustang
źródło: 1000037342
Pobierz

To też. Ale trzeba mieć serio mocne klapki na oczach, żeby nie wiedzieć, że ogromnym problemem jest kryzys samotności mała ilość zawieranych trwałych związków i małżeństw. Ilość par przed 30/młodych małżeństw jest w totalnym kryzysie, dzieci bez małżeństw nie będą się rodziły i kropka.
Racją stanu jest jak najszybsze zmiany kulturowe pod tworzenie przez młodych ludzi w wieku 18-28 lat trwałych związków i małżeństw. To powinno być pewne jak śnieg w zimie - pojawia się młode małżeństwo to pojawia się i dziecko.
Koszty spadku wskaźnika zawieranych małżeństw będą gigantyczne i wielokrotnie przekroczą wszystko inne. To jest ważniejsze niż CPK, elektrownia jądrowa czy cokolwiek pozostałego.
#nieruchomosci #milosc #malzenstwo #demografia #takaprawda
źródło: e4a9136d99ca595a5727c85a091bfdf1-3229838107
PobierzDokładnie. Dzieci się nie rodzą, bo coraz mniej ludzi wchodzi w związki. Hipergamia kobiet i zmiany kulturowe zrobiły swoje.
Oczywiście wysokie ceny nieruchomości też mają jakiś tam wpływ, ale nie jest to decydujący czynnik spadku demograficznego.
Jak miałeś kiedykolwiek np. tak że jakas baba pokazywała zainteresowanie, a Ty byłeś w towarzystwie innej baby, a ta pierwsza nagle łazila Cię "pilnować" czy się na tą drugą gapila jakby chciała ja zabić to będziesz wiedział. Czy szukaly na sile rozmowy pod glupimi
Wygoda, brak związków, a po co dzieci itd