Aktywne Wpisy

ossprime +218
Trzy główne powody, dla których Polacy nie mają dzieci:
Mężczyźni:
- nie mam własnego mieszkania
- mam trudną/niepewną sytuację finansową
- niestabilne zatrudnienie (moje lub partnerki)
Mężczyźni:
- nie mam własnego mieszkania
- mam trudną/niepewną sytuację finansową
- niestabilne zatrudnienie (moje lub partnerki)

źródło: bezdzietnosc
Pobierz

mirko_anonim +4
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Czy u was w korpo w IT macie podwyżki inflacyjne? Ja brak podwyżki trzeci rok, stawka ta sama 12k brutto. Managerka tłumaczy aby się nie martwić bo teraz inflacja w Polsce spada więc ceny również zaczną spadać. A podwyżek brak bo aktualnie mamy przejściowy kryzys. W przyszłym roku ma być >3%.
#programista15k #pracait #programowanie #programista #it #pracbaza
Czy u was w korpo w IT macie podwyżki inflacyjne? Ja brak podwyżki trzeci rok, stawka ta sama 12k brutto. Managerka tłumaczy aby się nie martwić bo teraz inflacja w Polsce spada więc ceny również zaczną spadać. A podwyżek brak bo aktualnie mamy przejściowy kryzys. W przyszłym roku ma być >3%.
#programista15k #pracait #programowanie #programista #it #pracbaza
Błąd krytyczny: emeryt.logika – system failure. Zasoby moralne nieodnalezione. Kod błędu: 2137
#tvrepublika #polityka #bekazprawakow #bekazpisu #bekazkatoli #neuropa #sejm #4konserwy #polska
źródło: Zrzut ekranu (92)
PobierzKażdy kto sądzi że PiS jest spłukany bo im subwencję wstrzymali to nie wie co mówi. Przy tej skali okradania państwa przez 8 lat musieli porobić jakieś partyjne rezerwy i to na grube dziesiątki milionów. Wystarczy wspomnieć że każdy członek PiS piastujący stanowiska w SSP miał ustaloną składkę partyjną w wysokości (dość wysokiego) procenta zarobku w tejże spółce. Gdzie to pokitrali, to wie pewnie tylko wierchuszka partii, ale stąd właśnie
@Fatalista1988: ( ͡° ͜ʖ ͡°)
źródło: sww
PobierzZresztą kampania prezydencka doskonale pokazuje jakimi hipokrytami są ci ludzie. Osoby, które na rynku pracy byłyby maksymalnie wykładaczem towaru w markecie (a to też nie, bo trzeba z---------ć i im by się nie chciało) zostali dzięki partii dosłownie milionerami i nawet nie wpłacają tych marnych 70k na kampanię oficjalnie,
darowizna dowolny cel, a że celem szmateckiego będzie akurat kaucja, to cóż, nie musieli wiedzieć :D
Afery były jak były zbiórki publiczne z jasno określonym celem zbiórki kaucja.