Aktywne Wpisy

krystian-stepaniak +258
35 latka z dziećmi napisała do mnie przez "ludzi w okolicy" więc stwierdziłem że w sumie milfik w sam raz na raz. Jak się oburzyła jak się dowiedziała że na stałe wolę laski w swoim wieku ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#tinder #p0lka #logikarozowychpaskow #ajemge1
#tinder #p0lka #logikarozowychpaskow #ajemge1

źródło: Zrzut ekranu 2025-05-04 153147
Pobierz
Bunch +295

źródło: Screenshot_219
Pobierz
Ostatnie 2 tygodnie, raczej bez szaleństw. Głównie baza i trochę zabaw biegowych 1 bieg zmienny 4x 1km/1km (3:40/4:40)
Dzisiaj natomiast mija dokładnie 10 lat kiedy spojrzałem na swój bebech z profilu i podjałem decyzję, że jadę do decathlonu po buty do biegania (za całe 50zł) i wykonałem swój pierwszy marszotrucht. Co prawda w oczach części zawsze byłem wagą piórkową bo nigdy nie dobiłem do 90kg, ale dla mnie jako, że zawsze balansowałem w okolicach 70kg to był duży balast. Warto nadmienić, że wcześniej nigdy nie biegałem po za 60m w szkole, a nawet z biegów na 1km na WFie miałem zwolnienie.
Jak widać, na poczatku nie było tego dużo. Przez większość tego czasu byłem sezonowcem. Dopiero w 2021 roku kupiłem swój pierwszy zegarek (Fenix 6pro) który służy mi cały czas, po tym jak Endomondo <3 zostało zabite przez Under Armour, a Strava średnio działała na moim ówczesnym smartfonie. Wykonałem wtedy też swój pierwszy plan treningowy z Jeffem Gallowayem na 10k w 45min, co wtedy biegłem na maksa by to osiągnąć.
W 2022 kupiłem strój ninja i pierwszy raz zacząłem sezon jak jeszcze leżał śnieg. (Wczesniejsze biegi w miesiącach zimowych zawsze były w cieplejszych krajach). Pobiegłem też pierwszy raz w biegu zorganizowanym i to od razu w połówce xD z wynikiem 1:34:04 Od tego czasu biegam od kontuzji do kontuzji :D (Co też widać na screenie).
Nie spodziewałem się, że to tak się potoczy i że w pewnym momencie w przedpokoju będzie więcej moich butów biegowych niż butów żony :D Ale jak już to tak idzie to chciałbym w końcu pozbyć się słabych punktów nad którymi ostatnio mocno pracuję na siłce i z fizjo. A gdy to się już uda to być może w kolejne 10 lat spróbuję zdobyć medal za 6 majorsów :D
#sztafeta #bieganie #biegajzwykopem
Skrypt | Statystyki
źródło: run
Pobierzbardzo ładnie
tak trzymać