Aktywne Wpisy

wesola_loserka +89
Razem z mężem ulegliśmy namowom naszych rodziców i zrobiliśmy sobie 3 dzieci. Teraz zaczęły się problemy, bo rodzice obiecywali pomoc finansową i opiekę, żebyśmy mogli normalnie żyć i teraz się z tego wycofują. Czujemy się oszukani i myślimy o pozwaniu ich do sądu. Co myślicie?
#demografia #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow
#demografia #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow

ItsyBitsyPajonk +196
Nitka na najsmaczniejsze długopisy do obgryzania. Ja zacznę. Klasycznie - długopis BIC.
Najlepszy aromat i stosunek jakości obgryzania do ceny. Dodatkowym atutem jest zatyczka, którą można gryźć osobno.
#glupiewykopowezabawy
Najlepszy aromat i stosunek jakości obgryzania do ceny. Dodatkowym atutem jest zatyczka, którą można gryźć osobno.
#glupiewykopowezabawy

źródło: bic
Pobierz
Potrzebuje wynająć auto na 3 dni. Znalazłem carfree rent a car w okolicy która mnie interesuje. Legitna firma, nie zrobią mnie w balona na kaucji 4k? Na co zwrócić uwagę przy wynajmie?
1. Sprawdz jaka polityka paliwowa - full to full czy like to like. Jak to drugie, to jak Ci powiedzą, że jest pół baku, to upewnij się przed startem, że właśnie tyle jest.
2. Jak bierzesz bezposrednio, bez pośredników, to ja polecam zawsze wziąć ubezpieczenie. To wtedy najczęściej depozyt jest niski. A do tego sprawdź