Wpis z mikrobloga

Mirki z #motocykle #polska #szczecin To że sezon na warzywa rozpoczęty to wiadomo jak co roku. Ale ja z innym pytaniem. Wczoraj miałem akcję że gość ustawił się na pasie do jazdy na wprost i w---a*** ł mi się centralnie przed maskę jak skręcałem w prawo. Warto zgłaszać na policję? Duży mandat dostanie czy dać sobie spokój? Mam dobry rejestrator, samochód za mną prawie nie było więc typowe cwaniactwo i syndrom małego siurka na dwóch kółkach
  • 25
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@jazdaniebieski2023: jeżeli szybko ruszył to pewnie w niczym Ci nie przeszkodził. Zadaj sobie tylko pytanie czy Tobie nigdy się nie zdarzyło np. w ostatniej chwili zmienić decyzji co do kierunku jazdy, albo się zagapiłeś albo cokolwiek. Tak jak nie pochwalam łamania prawa na drogach tak wiem, że każdemu czasami się zdarzyło. Jeżeli nie skutkuje to jakimś zagrożeniem to bym sobie odpuścił. Niekoniecznie to syndrom małego siurka. Jak coś to nie
  • Odpowiedz
@jazdaniebieski2023: tak opisałeś tę sytuację jakbyś miał ból d--y, że wjechał przed Ciebie i sobie pojechał.

Odpowiedz sobie na pytanie czy i jakie zagrożenie stworzył, nawet jeśli przejechał ciągłą. Jak nieduże (jak staliscie później na czerwonym to pewnie nawet żadne) to szkoda zawracać dupę policji, niech się zajmą poważniejszymi sprawami.
  • Odpowiedz
@jazdaniebieski2023: zrozumiałem, że ustawił się na pasie na wprost bo było czerwone, a po zapaleniu zielonego pojechał w prawo. Bez kierunku na pałę czy po prostu Cię ominął i był szybciej w wyścigu po złote kalesony? Jakiego Ty masz siurasa, że potrzebujesz to skonsultować? Może po prostu wystarczy pogadać wieczorem z rodzicami.

Mam dobry rejestrator

@jazdaniebieski2023: wrzucej to rikord widjo, zmierzymy tego siurka
  • Odpowiedz