Aktywne Wpisy

GrzegorzPorada +12
Mam mały problem z sąsiadką zostawiającą śmieci pod swoimi drzwiami (kartony, kawałki mebli, worki z ubraniami). W-----a mnie ten widok. Próbowałem wszystkich metod: rozmowa (arogancka odpowiedź), zgłaszanie (brak reakcji), w-------e do windy (mieszkańcy się zwrócili przeciwko mnie). Co mam zrobić bo gadam do ściany i równie dobrze mógłbym rozmawiać z psem... #mieszkanie #sasiedzi #logikarozowychpaskow #londyn

rozowyslonikx +18
chłopak z #tinder przyszedł w takim rozpadającym się plecaku, podziękowałam mu i wróciłam do domu #logikaniebieskichpaskow #logikarozowychpaskow

źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
#gry #beka #psychiatryk #mikrosciek #urojenia
źródło: tmp
Pobierz@huopZeWsi: BG3 to "kolejna iteracja gier co już wyszły"? xD
@Tak_masz_racje: w zasadzie po tej definicji wszystkie GTA co najmniej od GTA3 odpadają bo to tylko "kolejne iteracje" xD
Ogólnie jak spojrzysz na profil OPa to OP mocno chłopskorozumkowy: teorie spiskowe o żydach i ukraincach, przegryw, szarpanki z życiem ofc, albo statementy jak niżej xD
źródło: image
Pobierz@Tak_masz_racje: zacytuj gdzie to napisałem.
@BrightBeamBuddha: przyznaj, że boli Cię krytyka gry dla zoofiliów.
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
koniecznie musi definiować nowy gatunek i wymyślać koło na nowo?
już abstrahując jak absurdalna jest teza, że BG3 to "po prostu sequel" gry sprzed ponad 20 lat xd
@witajswiecie: oczywiście, że można, problem jest wyłącznie to, że kcd2 i elden ring to po prostu kolejne iteracje swoich poprzedniczek, nie wprowadziły żadnych wybitnych nowości. Przykładem dobrego rozwoju jest gta 2 i gta 3, gdzie pomiędzy grami wprowadzili bardzo dużo zmian i to jest dobry przykład wydania kolejnej gry.
równie dobrze mógłbyś dać przykład przejścia z kina niemego do kina z fonią, albo z czarno białego do kolorowego i narzekać, że kiedyś to był rozwój kina, a teraz to nie ma kina
@witajswiecie: przykład gta 2 i 3 jest po to aby pokazać różnicą pomiędzy wersjami, w tym przypadku, jak wspomniałeś, różnica jest kolosalna. W innych grach, różnica jest duża, ulepszenie rozgrywki itp itd, natomiast w przypadkach wyżej, elden ring i kcd2, to w tym pierwszym
Komentarz usunięty przez autora Wpisu