Wpis z mikrobloga

Zawsze myślałem, że Marvel i DC to konkurenci, ale po obejrzeniu Supergirl od Marvell (serial dostępny w EU) na Netflix, super serial polecam, to ten serial pokazał mi nowych bohaterów z DC, owszem znałem już The Flash, ale poznałem przez Marvel nową postać z DC, Green Arrow, na amerykańskim Netflixie the green arrow ma własny serial tak samo jak the flash, czemu w sumie te seriale nie są dostępne w europie?!
Jak nam udostępnią to jeszcze więcej zarobią, co nie, może mają jakąś dziwną licencje?

#netflix #marvel #dc #niewiemjaktootagowac
  • 5
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@aptitude Seriale od CW xD O ile dwa pierwsze sezony Green Arrow były zajebiste (drugi głównie przez Manu Bennetta) i dwa pierwsze Flasha to reszta to było jakieś nieporozumienie xD Scenariusze pisane na kolanie, wprowadzanie złoczyńców ze świata DC kompletnie bez pomysłu, robienie superbohaterów z każdego przyjaciela i lizanie się z typami przez prizon brejka dużo mówi z czym się ma do czynienia xD
  • Odpowiedz
@Mega_Smieszek True, pamiętam jak oglądałem w gimnazjum dwa pierwsze sezony Arrowa i to było dla mnie absolute cinema. Potem na trzecim sezonie jakoś się zepsuło i wszystko było takie randomowe, szybkie i bez sensu. Flash też był fajny, ale chyba nawet drugi sezon mnie już nie zaciekawił.
  • Odpowiedz