Aktywne Wpisy

zyxinx +116
#dom #nieruchomosci #prawo #deweloper
Mirki i Mirabelki, potrzebuję waszej porady.
Kupiłem dom na osiedlu domków szeregowych. Osiedle składa się z dwóch szeregówek, w każdej po 12 domów. Każdy dom ma wydzieloną geodezyjnie działkę, czyli na osiedlu są 24 osobne domy. Służebność dotyczy tylko drogi dojazdowej na osiedlu (pas dwóch metrów).
Zgodnie z miejscowym planem zagospodarowania każdy segment posiada wydzielone własne miejsce na odpady (oznaczenie „c” na
Mirki i Mirabelki, potrzebuję waszej porady.
Kupiłem dom na osiedlu domków szeregowych. Osiedle składa się z dwóch szeregówek, w każdej po 12 domów. Każdy dom ma wydzieloną geodezyjnie działkę, czyli na osiedlu są 24 osobne domy. Służebność dotyczy tylko drogi dojazdowej na osiedlu (pas dwóch metrów).
Zgodnie z miejscowym planem zagospodarowania każdy segment posiada wydzielone własne miejsce na odpady (oznaczenie „c” na

źródło: wiata
Pobierz
cassiopei +262

źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
A dlaczego gra? Bo odpowiadający za karierę dziecka ojciec wszędzie szukał zysków, i to już gdy chłopcy mieli po 10 lat. Kontrakty z Pumą itp. Nie został przeoczony jak Podolski, bo za dzieciaka chłopcy wpadali na reprezentację Sousy jako goście. Rok czasu spędził w Pogoni Szczecin, gdzie ojciec był tak pewny swojego syna że kazał trenerom go wystawiać w starszych rocznikach, co skończyło się tym że jak pojawiły się pierwsze pogłoski że nie służy to chłopakom (marketingowo też) szybko się spakowali i uciekli z powrotem do Hiszpanii. Mówiło się że chciał kontrakty i gwarancje od PZPN, ale o jakich gwarancjach można mówić w wypadku 11 latka? I teraz na złość, Michał występuje w hiszpańskiej reprezentacji, gdzie nawet jest kapitanem. Czy będzie to wielki talent? Yamal w jego wieku grał już w dorosłej kadrze FC Barcelony, ale to talent galaktyczny. Na pewno niesmak będę czuć, gdy za parę lat jego kariera się potoczy w ten sposób, że sam zapuka do drzwi PZPN.
A, i niesamowity to jest kontrast, przypominając sobie łzy ojca Nicoli Zalewskiego, gdy ten debiutował w kadrze Polski. Tam nie było żadnych kalkulacji, nie było szukania zysków, tylko Nicola został wychowany na Polaka i Polskę dzisiaj reprezentuję, pomimo że w tamtym okresie gdy debiutował w AS Romie, temat reprezentacji Włoch a wcześniej młodzieżówek wciąż był grany. Ogromny szacunek dla Nicoli za to, który dzisiaj w tych czasach bagna w reprezentacji jako jeden z niewielu dowozi i daje radość, a tragiczna historia jego ojca i ten obrazek łez podczas debiutu został jednym z najbardziej wzruszających momentów reprezentacji Polski w XXI wieku.
#mecz
źródło: image
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora
@przegro_pisarz rozwijasz się w klubie, w kadrze co najwyżej się możesz pokazać, chociaż tu już nie ma róznić pomiędzy Polską a Hiszpanią, bo wyróżniający się zawodnik i tu i tu będzie dostrzeżony. W reprezentacji nie gra się dla pucharów, co to za przyjemność będąc zdobyć mistrzostwo świata dla kraju z
Dla mnie by była przyjemność, może fajnych kolegów z drużyny poznać, dobrze się bawić na turnieju. Nie jestem patriotą, nie czuję przynależności tylko dlatego, że się urodziłem w kraju X, zaaklimatyzować można się wszędzie. W polskiej reprezentacji gra się dla premii. Widząc jaki jest chaoos organizacyjny
@michalxd21: dlatego piłkarze mając do wyboru kilka reprezentacji wybierają tę najlepszą, a tę gorszą tylko wtedy, gdy są za słabi na inne.