Wpis z mikrobloga

Właśnie minęło mi 19h od zapalenia ostatniego iqosa. Dla mnie, najlepszy wynik od ostatniej próby rzucenia palenia, gdzie wytrzymałem 3 miesiące.
Jestem palaczem już od 17 lat, palę ponad połowę swojego życia. Od okołu 5 lat jakoś, palę iqosy zamiast zwykłych. Mam wrażenie że to większe g---o niż zwykłe fajki. Zwykłych fajek nie paliłem w domu, przed komputerem, iqosa oczywiście! Paczka dziennie schodzi na spokojnie, jak dzień pełen calli, to i 1.5 paczki potrafiło zejść -.-
Tym razem postanowiłem, że rzucenie będzie trochę na innych zasadach. Mam pół paczki w szufladzie, więc nie czuje strachu przed brakiem papierosów. Wziąłem się z zaskoczenia i po prostu powiedziałem, że koniec. Liczę też czas od ostatniego iqosa, mam wrażenie że czym dłużej nie palę, tym bardziej nie chcę stracić tego "zainwestowanego" czasu.
Zobaczymy jak pójdzie, na tą chwilę to chyba jestem bardziej zaskoczony tym, że już tyle wytrzymałem. W--------e lekko podniesione, apetyt normalnie, głowa natomiast szaleje. Mam gonitwę myśli, strachu, stresu, wszystko związane z papierosami. P------y nałóg, p------y
#rzucampalenie
  • 1
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach