Aktywne Wpisy

qew12 +11
Jaką grę komputerową wspominacie najlepiej?
#gry
#gry

GoNutz_pl +195
#rozdajo
Lurkuje tutaj juź od dawna aż wreszcie odważyłem się napisać ( ͡° ͜ʖ ͡°) tym bardziej, że jest okazja!
Od dosłownie kilku dni jestem odpowiedzialny za pokazanie marki GoNutz.pl w social mediach i zaczynam od Wykopu ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Zamiast finansować facebooka czy tiktoka
Lurkuje tutaj juź od dawna aż wreszcie odważyłem się napisać ( ͡° ͜ʖ ͡°) tym bardziej, że jest okazja!
Od dosłownie kilku dni jestem odpowiedzialny za pokazanie marki GoNutz.pl w social mediach i zaczynam od Wykopu ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Zamiast finansować facebooka czy tiktoka

źródło: 510434-Mango-Suszone-Plastry
Pobierz
#zloto #bitcoin #kryptowaluty
źródło: 1000006479
Pobierzźródło: comment_16097470659S3Qn0zNlUjn2lkP6o7DA5
PobierzNiestety ale to by się zgadzało, średnio rocznie podaż złota wzrasta o 1-2% z powodu jego wydobycia i mniej więcej tyle samo wynosi wzrost produktywności spowodowany rozwojem technologicznym. Czynnik inflacyjny równoważy czynnik deflacyjny. W każdym razie już za kilkanaście lat Musk zacznie wydobywać złoto z asteroid, więc dopiero wtedy cena złota naprawdę zanurkuje.
Z czata dżepete
źródło: 1000006481
Pobierz@greenwarrior: to liczba określona przez ekspertów którzy znają się na eksploracji kosmosu.
Tyle że okreslili ją gdzieś pewnie w latach 60 - i ciagle to jest "kilkanaście lat".
Dość podobnie jak energetyka termojądrowa - pierwsza elektrownia startuje za 20 lat. I tak samo to "za 20 lat" nie zmienia się od lat 60 :)
@duzy_gracz: xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
źródło: 1000006482
PobierzPrzecież ten typ to mem, nawet w tym, ze ma top postacie w grach kłamał i nie potrafil zrobic podstawowych czynnosci na streamie xD
Kupujesz kłamstwa jak najgorszy naiwniak.
Btw nie chcesz kupic unikalnego thermomixa? To pierwszy wydany egzemplarz z karnonową warstwa ktora lepiej odbija cieplo i gwarantuje do
jakiego p---------a Muska, dzbanie? Przecież wyżej masz screena z przewidywań amerykańskiego rządu/ grup senackich dot. wydobycia z asteroid, a nie przewidywania Elona Muska. Nie moja wina, że jak NPCe słyszą Elon Musk, to przestają myśleć i zaczynają pisać jakieś wysrywy.
Komentarz usunięty przez autora