Aktywne Wpisy

francopolo +1665
#mecz #reprezentacja
Panie Robercie ma Pan moje poparcie i szacunek. Może i późno ale szanuje. Plusy poparcia dla Pana Roberta.
Panie Robercie ma Pan moje poparcie i szacunek. Może i późno ale szanuje. Plusy poparcia dla Pana Roberta.

źródło: 505614350_1124894452999308_7158031519119070687_n
Pobierz
francopolo +632
#mecz #reprezentacja
Przypomnijmy co młodszym, dlaczego nasz Gladiator nie zagrał w 2018 roku. Żadna kontuzja podczas siatkonogi.
Nawałka był w 2018 już miękką fają i zamiast posłuchać się swoich doradców - przeprowadzić treningi zgodnie z założeniami w ostatnich dniach przed rozpoczęciem mundialu na zgrupowaniu - dał się namówić naszej "starszyźnie" na odpuszczenie i zaproszenie swoich rodzin.
Nasz Mr Blachotrapez po pijaku doznał kontuzji podczas popijawy, spadł ze schodów
Przypomnijmy co młodszym, dlaczego nasz Gladiator nie zagrał w 2018 roku. Żadna kontuzja podczas siatkonogi.
Nawałka był w 2018 już miękką fają i zamiast posłuchać się swoich doradców - przeprowadzić treningi zgodnie z założeniami w ostatnich dniach przed rozpoczęciem mundialu na zgrupowaniu - dał się namówić naszej "starszyźnie" na odpuszczenie i zaproszenie swoich rodzin.
Nasz Mr Blachotrapez po pijaku doznał kontuzji podczas popijawy, spadł ze schodów

źródło: d46f8c7ad3e61f6640fe549690e3222add795e38c3250dd1e4adcf73cdde4aaf,w400
Pobierz
W opisie było napisane jeszcze że cena NIE podlega negocjacji
#motocykle #motocykl #motoryzacja
źródło: 1000146674
PobierzKomentarz usunięty przez autora
@r5678: nikt nie pytał XD
@PolsartNews skoro F4i potrafią 15k+ być wystawiane to mnie nie dziwi… Rynek p------o. Taniej kupowałem f4i 10 lat temu niż teraz są…
@11mariom:
no jak nie, wchodzę na tag motoryzacja i na pierwszej stronie mam coś takiego. Jakby nie tagował motoryzacja to bym nie widział.
Rynek używanych moto to jedna wielka patologia. Gruz goni gruza, ceny p------e, a by coś kupić trzeba od razu jechać i oglądać bo dobre sztuki znikają od razu. Jeśli coś długo wisi, a cena jest dobra to moto nie jest dobre ( ͡º ͜ʖ͡º)
@Vader-Poland: masz rację, ale :) R6 to martwy dziś segment ryczących, kręcących się do 14 krpm, sportowych sześćsetek. Jeśli chcesz taką, będziesz płacił. Przez to, że segment umarł, zapłacisz podatek od wartości kolekcjonerskiej.
@conejo89: no tak, ale równie dobrze mogłeś zjeśc jabłko kiedy miałeś ochotę na kotleta
@smoczykutaz7: no patrząc po OLX to całkiem sporo osób xD