Aktywne Wpisy
labelle +496
Dwa lata temu przeprowadziłam się do mojego niebieskiego, do miasta oddalonego o 80 km od mojego wcześniejszego miejsca zamieszkania i pracy. Szukałam wtedy pracy na już – i udało się. W 3 dni po przeprowadzce znalazłam pracę w zawodzie (księgowość).
Zatrudnili mnie na najniższą krajową – okres próbny. Potem miała być "premia". Tylko nikt nie wspomniał, że ta premia to 50% podstawy, a sama podstawa... nie wynosiła nawet połowy minimalnej krajowej. W praktyce
Zatrudnili mnie na najniższą krajową – okres próbny. Potem miała być "premia". Tylko nikt nie wspomniał, że ta premia to 50% podstawy, a sama podstawa... nie wynosiła nawet połowy minimalnej krajowej. W praktyce

tojapaweu +201

źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
@herbata_hibiskusowa: O kurczę, no to ja bywam czasem na manicure, więc to by chyba czyniło ze mnie turbo geja.
Nie wiem, jak powszechna jest wiedza, że niektóre kobiety instynktownie zwracają uwagę na palce mężczyzn, ponieważ im dłuższy jest środkowy w porównaniu do wskazującego, tym więcej ma on pożądanego instynktownie testosteronu, na
@herbata_hibiskusowa: A skąd pomysł, że wziąłem, ot taka ciekawostka mi się przypomniała ;p